Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Αυγούστου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΡΥΠΗΣΑΝ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΕΝΩ ΠΗΡΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

«Αλώνισαν» στο Αλλοδαπών και τα σήκωσαν όλα!


Με την ησυχία τους άγνωστοι «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του ..........

Τμήματος Αλλοδαπών, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιουνίου, στην οδό Αθηνών, στην Καλαμάτα, παίρνοντας κενές κάρτες διαμονής και εργασίας αλλοδαπών.

Η διάρρηξη – ριφιφί αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, όταν οι υπάλληλοι πήγαν να ανοίξουν την υπηρεσία. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να βρίσκονταν μέσα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, μιας και έχουν τρυπήσει τοίχους και γυψοσανίδες, ψάχνοντας όλα τα γραφεία, τα ερμάρια και τις ντουλάπες, ενώ άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με οξυγονοκόλληση.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΠΥΡΙΝΟΣ εφιάλτης χθες στη Μεσσηνία, με τις φωτιές ν’ ανάβουν η μία μετά την άλλη. Μεταμόρφωση και Αετός οι δύο μεγάλες εστίες με πολλές μικρότερες.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα της σημερινής «ΦΩΝΗΣ» στην οποία διαβάστε:
● ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα στην Τριφυλία για τη διάσπαση του Δήμου. Ό,τι τον βολεύει ζητάει ο καθένας και η «καυτή πατάτα» του χωροταξικού αναμένεται να συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο στις αρχές Σεπτεμβρίου.
● ΟΛΕΣ οι εξελίξεις για τη σταφίδα και οι διεργασίες μέσω ΕΑΣ για καλύτερη τιμή με βάση τη ζήτηση της αγοράς.
● ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι εκτιμήσεις για τις επιδόσεις και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων.
● ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΡΕΣ για την έναρξη της σχολικής χρονιάς πλησιάζουν, το θέμα της μεταφοράς των μαθητών οδηγείται σε αδιέξοδο και ο Στυλιανίδης «πετάει» την αρμοδιότητα στις Περιφέρειες!
● Αρθρα, απόψεις, σχόλια και παρεμβάσεις, εκδηλώσεις, πολιτιστικά και αθλητικά και όλα όσα συμβαίνουν στην Μεσσηνία και όχι μόνο…

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.