Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Απάντηση από Αντιπεριφέρεια σε σχόλιο του Φιλιατρά News

Σε συνέχεια του από 9-7-2012 δελτίου τύπου που σας αποστείλαμε σε σχέση με την κλιματιζόμενη αίθουσα του Διοικητηρίου "Αλέξανδρος Κουμουνδουρος" , η οποία προσφέρεται για την ανακούφιση συμπολιτών μας από τις συνέπειες του καύσωνα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας απέστειλε στους δήμους του νομού μας το αριθ. 9179/9-7-2012 έγγραφο με θέμα "Πρόληψη των επιπτώσεων λόγω υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα" το οποίο αναφέρει τα εξής: ..........

".....................παρακαλούμε όπως λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα και ιδιαίτερα στην καλή λειτουργία των κλιματιζόμενων χώρων που έχετε καθορίσει, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις ευπαθείς ομάδες του δήμου σας που ενδέχεται να καταφύγουν σε περίοδο καύσωνα, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου".

Σας επισημαίνουμε ότι αντίστοιχο έγγραφο αποστέλλεται κάθε χρόνο σε παρόμοιες καιρικές συνθήκες και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η αρμοδιότητα για τους κλιματιζόμενους χώρους ανήκει στους δήμους.

Σας ευχαριστούμε
Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

ΣΧΟΛΙΟ
Ερώτηση προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας.
ΕΣΕΙΣ έχετε ορίσει τους χώρους αυτούς σε Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, και Κυπαρισσία;
Αν ναι, Ποια μέτρα πήρατε για την ενημέρωση του κόσμου;
Αν οχι γιατί αυτή η αδράνεια;
Καλείστε να απαντήσετε για την ολιγολογία σας. Εχει εκδοθεί δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων με θερμοκρασίες που μπορούν να φτάσουν ακόμα και τους 41-42 βαθμούς.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΤΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.