Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Διαβάστε σήμερα στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΔΥΝΑΤΑ παίζει και σήμερα στο πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» το «ακανθώδες» και πολύπλοκο ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο, με ιδιαίτερες αναφορές στη Μεσσηνία και την Καλαμάτα στο επίκεντρο.

● Στο σημερινό της φύλλο, η «Φ», η οποία κυκλοφορεί από τις αρχές του μήνα πρωί – πρωί στα περίπτερα και τους συνδρομητές και της Τριφυλίας, έχει δηλώσεις του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη που είναι κάθετα αντίθετος με «σκουπιδομπίζνες» στην περιοχή του αεροδρομίου, σε αντίθεση με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη που φαίνεται να τα… μασάει!

● ΕΚΤΟΣ από το βασικό θέμα ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέχεια της χθεσινής αποκάλυψης για τις αγροτικές επιδοτήσεις, με την παράθεση του άρθρου του σχετικού κοινοτικού κανονισμού. Το χθεσινό ρεπορτάζ και η σημερινή συνέχεια από τον Κ. Κοντοθανάση «ταπώνει» τους γνωστούς… αγροτολόγους που είναι σε… αγρανάπαυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ακόμη στη σημερινή «ΦΩΝΗ»:...........


● ΜΕΤΑΘΕΣΗ για μία εβδομάδα πήρε από το υπουργείο η παράδοση στην κυκλοφορία του δρόμου Τσακώνα – Καλαμάτα. Για το Παραδείσια – Τσακώνα, Αύγουστο και βλέπουμε…
● ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το Λιγνιτωρυχείο στην Πυλία που θα συζητηθεί τη Δευτέρα στο ΠΕ.ΣΥ., παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
● ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ συνέχεια για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών και ανοιχτή επιστολή ΕΣΑμεΑ στον πρωθυπουργό και την ελληνική «τρόικα» για τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία.
● ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ δείχνει την αυξημένη εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τον Σαμαρά. Αλλά και αύξηση της δημοφιλίας της «Χρυσής Αυγής», με το ΣΥΡΙΖΑ σε «ελεύθερη πτώση» και τη ΔΗΜΑΡ στα πάνω της!
● ΟΛΑ τα πολιτιστικά και τα δρώμενα στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με την Αφροδίτη Σπυροπούλου.
● Επίσης άρθρα και σχόλια, παρεμβάσεις και κοινωνικά γεγονότα για όλη τη Μεσσηνία, καθώς και αγγελίες με τοπικό ενδιαφέρον.
● Τέλος ενδιαφέρον το πρωτοσέλιδο άρθρο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου με τίτλο: «Επαναδιαπραγμάτευση ή τίποτα!»
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ; ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΣΤΟΥΣ! ΟΛΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ. ΣΚΑΒΕΙ ΔΡΟΜΟ ΛΕΦΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.