Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

400 προσλήψεις από την Περιφέρεια για την περιοχή της Καλαμάτας

Δίδεται στη δημοσιότητα ανακοίνωση, που αφορά στην προκήρυξη για την κάλυψη 400 θέσεων απασχόλησης ορισμένου χρόνου, σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας στο πλαίσιο του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Η διαδικασία των προσλήψεων υλοποιείται από τη «ΔΙΑΣΤΑΣΗ-Κοινωνική Επιχείρηση Αστική Εταιρεία (δικαιούχος) και την «Πελοπόννησος Α.Ε», (συμπράττων φορέας).
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες ............

πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.ngodiastasi.gr ή στο τηλέφωνο 213 0009396 (καθημερινά από τις 09.00 έως 17.00) ή στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας (Ψαρών 15, Διοικητήριο, Καλαμάτα) και στην Πελοπόννησος Α.Ε (Επισκοπή Τεγέας Αρκαδίας).

Ένταξη ενός σημαντικού έργου
Δρόμος Άνω Αρφαρά – Πολιανή


Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στάλθηκε στο Δήμο, η απόφαση ένταξης για το έργο: «Αγροτική οδοποιία Άνω Αρφαρά – Πολιανή» στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα συμβάλει στην ανάπτυξη της ορεινής αυτής περιοχής.

Πρόσληψη εργατών πυροπροστασίας
αναλαμβάνουν υπηρεσία, από τη Δευτέρα 16/7


Δίδεται στη δημοσιότητα απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας, σύμφωνα με την οποία προσλαμβάνονται δώδεκα (12) εργάτες πυροπροστασίας, δίμηνης απασχόλησης, σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, κατόπιν απόλυτης συνεννόησης με τους Προέδρους των Τοικών Κοινοτήτων.
Σημειώνεται ότι οι προσληφθέντες αναλαμβάνουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Messinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.