Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ομαλά εξελίσεται η εκλογική διαδικασία στον Δήμο Τριφυλίας. [ VIDEO ]

Μεγάλη και αυτή την φορά η αποχή.

UPDATE: TO VIDEO ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στον Δήμο Τριφυλίας σύμφωνα με δήλωση την οποία παραχώρησε σε συνεργάτη του Φιλιατρά News ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας.
Ωστόσο στα εκλογικά τμήματα τα οποία ρώτησε ο συνεργάτης μας τουλάχιστον στα Φιλιατρά η εκτίμηση είναι πως η αποχή θα ξεπεράσει το 50% των εγγεγραμμένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε κανένα ...........

εκλογικό τμήμα της πόλης μας δεν παρουσιάστηκε ουσιαστικό πρόβλημα παρά μόνο σε πολύ λίγες περιπτώσεις με την έγκαιρη προσέλευση μελών της εφορευτικής επιτροπής τα οποία αντιμετωπίστηκαν.

Ο Συνεργάτης του Φιλιατρά News βρισκόμενος στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Δήμαρχος Τριφυλίας ρώτησε δυο νέους συμπολίτες μας να που την άποψη τους για τις εκλογές και τι περιμένουν από την Δευτέρα σχετικά με το μέλλον τους και το μέλλον της Ελλάδας.
Η απογοήτευση είναι το κυρίαρχο συναίσθημα τους για το αύριο και πολύ περισσότερο βλέπουν μαύρο το επαγγελματικό τους μέλλον.

Δείτε το Video που ακολουθεί.

Σας θυμίζουμε ότι από τις 7 το βράδυ, το Φιλιατρά News θα είναι κοντά σας για να σας μεταφέρουμε τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα των Φιλιατρών συμπεριλαμβανομένων και των τμημάτων που βρίσκονται στα δημοτικά μας διαμερίσματα (Πλάτη Χαλαζόνι Χριστιανούπολη Μάλη, Εξοχικό)
Από τις 7 το απόγευμα ΟΛΟΙ στο Φιλιατρά News.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.