Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση: Απόψε βραδιά των εκλογών εμπιστευθείτε ξανά το Φιλιατρά News για τα αποτελέσματα στα τμήματα των Φιλιατρών (και των χωριών μας).

Απόψε που είναι η βραδιά των εκλογών το Φιλιατρά News θα σας μεταδώσει πρώτο και με εγκυρότητα τα αποτελέσματα από τα 18 συνολικά τμήματα από τον Δήμο Φιλιατρών, όπως έγινε και στις εκλογές της 6ης Μαΐου. (Πατήστε στο δίπλα link) Μόνο που αυτή την φορά τα αποτελέσματα θα συνοδεύονται και από .... κάτι παραπάνω....

Η Ομάδα Διαχείρισης, θα είναι σε ..........

ετοιμότητα από τις 7 το απόγευμα που κλείνουν οι κάλπες να σας δείξει τα Exit poll που θα δείξουν τα κανάλια και μετά από 45 λεπτά με μία ώρα περίπου θα ξεκινήσουμε να σας μεταδίδουμε πρώτοι έγκυρα και έγκαιρα τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών (μαζί με τα χωριά μας) τα οποία θα είναι αναλυτικότατα.
Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο εκτός από τα να ανοίξετε το Φιλιατρά News και ανα τακτά χρονικά διαστήματα να ανανεώνετε την σελίδα με το πλήκτρο F5 και να παρακολουθείτε την ροή των αποτελεσμάτων ξεχωριστά για κάθε εκλογικό τμήμα.

1 σχόλιο:

 1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

  Περίοδος της Κατοχής:

  Σύμφωνα με τους φάκελους του υπουργείου Εξωτερικών για τις σφαγές σε πάνω από 60 πόλεις και χωριά την περίοδο της Κατοχής - υποφάκελος (1946 / 1.3, τµήµα 1/1, 2, 3 και 4) αναφέρετάι ότι:

  Κυπαρισσία (χωριό Τερψιθέα): Ο Karl Dietrich του 1008ου Τάγµατος Ιππικού κατηγορείται για το ξεκλήρισµα µιας ολόκληρης οικογένειας (του Ν. Αναγνωστόπουλου), από το επτάµηνο βρέφος ως την υπέργηρη κατάκοιτη πρόγονή του, ως αντίποινα για την αντιστασιακή δράση ανταρτών της περιοχής.

  Πηγή Εφημερίδα το Βήμα http://www.tovima.gr/world/article/?aid=420215

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.