Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τρίτη εως Παρασκευή η προθεσμία για 630 προσλήψεις στην Μεσσηνία. Ολες οι θέσεις. Αγώνας δρόμου για εκατοντάδες Μεσσήνιους

Μόλις τέσσερις ημέρες, από την Τρίτη 5 Ιουνίου εως την Παρασκευή 8 Ιουνίου αυτής της εβδομάδας έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αιτήσεις για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κοινοφελούς εργασίας των Δήμων και Φορέων της Πελοποννήσου. Συνολικά 630 άτομα θα βρούν για πέντε μήνες δουλειά με 625 ευρώ μηνιαίως και το εδιαφέρον είναι τεράστιο.

Το Υπουργείο εσωτερικών ανακοίνωσε ότι η .........

προθεσμία έναρξης των αιτήσεων που είχε διακοπεί λόγω εκλογών ανοίγει και πάλι την Τρίτη για τέσσερις ημέρες. Είναι το πρόγραμμα που γίνεται μέσω του ιδρύματος οι “Δρόμοι της ελιάς” και οι ενδιαφερομενοι θα εργάζονται κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία στους Δήμους.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται Ηροδότου 6 στην Καλαμάτα από τις 8.00 των πρωί εως τις 18.00 το απόγευμα. Μετα την παρέλευση της ημερομηνίας δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες σε όλα τα δημοτικά καταστήματα των δήμων αλλά και για το πρόγραμμα κοινοφελούς εργασίας του οποίου η διάρκεια εργασίας θα είναι 5 μήνες (είτε συνεχόμενη είτε τμηματική). Η αμοιβή για κάθε προσλαμβανόμενο ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, κατά παρέκκλιση των νόμιμων αμοιβών που προβλέπονται από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις οικείες συλλογικές συμβάσεις, με πλήρη κάλυψη όλων των ασφαλιστικών εισφορών.

Οι θέσεις εργασίας είναι: Δήμος Καλαμάτας (200), Δήμος Μεσσήνης (120), Δήμος Τριφυλίας (100), Δήμος Οιχαλίας (50), Δήμος Δυτικής Μάνης (25), Δήμος Πύλου-Νέστορος (70), ΚΕΦΙΑΠ (15), ΚΑΦΚΑ (9), ΔΕΥΑΚ (20), ΓΟΕΒ (11), Σύνδεσμος Υδρευσης Καλαμάτας-Μεσσήνης (10).

ΜessiNea.gr

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.