Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σαμαράς: Το παρόν και το μέλλον μας απειλείται [ VIDEO ]

«Κάποιοι οδηγούν τη χώρα σε περιπέτεια»

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και άκρως προεκλογική ήταν η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά μετά το ναυάγιο της τελευταίας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια για το σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές 2012.

«Το παρόν και το μέλλον μας απειλείται» ...........

είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς στην αρχή κιόλας της δήλωσης του προσθέτοντας ότι είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ακυβερνησίας.

«Κάποιοι οδηγούν τη χώρα σε περιπέτειες» σημείωσε. «Θα κάνω ότι μπορώ» επαναλάμβανε συνεχώς ο πρόεδρος της ΝΔ δίνοντας έτσι και το στίγμα της προεκλογικής τακτικής του στη νέα αυτή αναμέτρηση.

«Μακάρι να ήθελαν να αλλάξει το μνημόνιο. Έκαναν ήδη ζημιά μόνο με τις απερίσκεπτες δηλώσεις τους. Σκεφτείτε να είχαν τη διακυβέρνηση» είπε ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος εμμέσως σε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «έλαβα το μήνυμα σας. Καλώ όλους τους Έλληνες ότι και να ψήφισαν στο παρελθόν να δημιουργήσουμε μέτωπο ελπίδας» και πρόσθεσε ότι ο ίδιος πριν τις εκλογές είχε προειδοποιήσει για ακυβερνησία.

«Έκανα τα πάντα, κάποιοι δεν άκουσαν και οδηγούν τη χώρα σε περιπέτεια, όμως εμείς δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα όπλα», τόνισε.

«Απομονώνεται η χώρα, συνθλίβονται οι πολίτες της. Πρέπει να διασφαλίσουμε παραμονή στο ευρώ και η αλλαγή των όρων του μνημονίου», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

«Η ΕΕ καταλαβαίνει πια πως η μονόπλευρη λιτότητα διαλύει την κοινωνία», είπε ο Αντυώνης Σαμαράς υπογραμμίζοντας ότι «δικαιώνεται η πολιτική μας» ενώ επανέλαβε ότι «προτεραιότητα μας είναι να μείνει η χώρα μας στο ευρώ»

«Απέναντι μας έχουμε όσους υπονομεύουν την ευρωπαϊκή πορεία. Όσους θέλουν ανοχύρωτες τις πόλεις και θέλουν τη διάλυση της αστυνομίας. Από την άλλη, είναι οι δυνάμεις που θέλουν ευρωπαϊκή πορεία», τόνισε.



4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγια που δεν λέμε δεν θα τα βάζετε στο στόμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jQyBypt3eEc


    για κοιτα το σχολιο...τι εχεις να πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι δεν είναι δικό μας το σχόλιο. Το συγκεκριμμένο Video δεν το εχουμε δει καν στο enikos αλλά στο 24H απ όπου και το πήραμε. Ποιός ο λόγος να το σχολιάσουμε στο enikos;
    Ασφαλώς λοιπόν και δεν έχει γίνει από εμάς. Απο την ομάδα μας.

    Θα ζητήσουμε από το enikos να μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε την πλαστότητα του σχολίου.
    Πάντως σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν έγινε από εμάς.
    Και το άλλο: Εχουμε εδώ απλετο χώρο να σχολιάσουμε αν θέλουμε. ΓΙΑΤΙ να πάμε στο Youtube να το σχολιάσουμε??
    Αμεσα θα υπάρξει επικοινωνία με το Site να σβήσουν το φερόμενο ως δικό μας σχόλιο οι εκεί διαχειριστές.
    Και φυσικα θα σχολιάσουμε οτι το παραπάνω ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.