Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Άγιος Ιωάννης Φιλιατρών στο Διαδίκτυο

Την δική του ιστοσελίδα απόκτησε από χθες 1η Μαίου ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών μέσα απο την οποία το εκκλησιαστικό συμβούλιο φιλοδοξεί α ενημερώνει τους πιστούς με τις δράσεις και γενικά για τις δραστηριότητες του ιερού ναού.
Μια καινοτόμα υπηρεσία που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα θα είναι και αυτή που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή Ζωντανά στο διαδίκτυο η θεία λειτουργία.
Ο πατήρ Διονύσιος Καλογερόπουλος που ............

ήταν και ο εμπνευστής της ιδέας σε συνεργασία με γνωστό προγραμματιστή της περιοχής, δημιούργησαν αυτή την σελίδα την οποία το εκκλησιαστικό συμβούλιο φιλοδοξεί να λειτουργήσει θετικά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών πατώντας τον σύνδεσμο.

3 σχόλια:

  1. Αρκετά καλή η προσπάθεια του παπαΔιονύση και Μπράβο του για την ιδέα.Απλά να μου επιτρέψετε δύο επισημάνσεις,α)η πρώτη ενορία της μητροπόλεως μας,για να μην πώ της ευρύτερης πελοπονήσου,που έκανε ιστοσελίδα είναι ο Αγιος Αθανάσιος Φιλιατρών αρκετά χρόνια πρίν και β)θα πρέπει αυτός που γράφει την ιστοσελίδα του Αι-Γιάννη να γνωρίζει λίγο από την εκκλησιαστική γλώσσα και να διορθώσει το πάτερ Διονύσιος,είναι ο πατήρ Διονύσιος...στην επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπα-Διονυση ανηρτησε και τις προφητειες του γεροντος Παϊσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην ενοχλητε τον πατερ διονυσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.