Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα !

Γράφει : Η Αντωνία Μπούζα

Σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ.Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Παπούλια ,προκειμένου η Χώρα να οδηγηθεί στις εκλογές και να ανακοινωθεί η τελική ημερομηνία τους.

Το υπέρτατο δημοκρατικό δικαίωμα των ...........

πολιτών δηλ. του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, για το οποίο αγωνίζονται διαχρονικά οι λαοί σε όλον τον κόσμο και ξεκίνησε από την Ελλάδα, ελπίζουμε να οδηγήσει σε νέα δεδομένα την πορεία της πατρίδας μας , που εξ΄αιτίας άστοχων πολιτικών και καθεστωτικής νοοτροπίας του πολιτικού της προσωπικού, οδηγήθηκε σε τρομερά αδιέξοδα και έφερε τους πολίτες σε δυσχέρεια.

Από τις εκλογές αυτές , περιμένουμε να υπάρξει σταθερότητα και δυνατότητα να κυβερνηθεί δυναμικά , αμερόληπτα , δίκαια και πατριωτικά η Ελλάδα.

Το διακύβευμα σ΄αυτές τις εκλογές πλέον , έχει να κάνει με τη σταθερότητα της Ελλάδας στο δύσκολο διεθνές οικονομικό περιβάλλον , με την παραμονή μας στην Ευρωζώνη , με τη διατήρηση τουλάχιστον σε αξιοπρεπές επίπεδο της διαβίωσής μας και με τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Οι νέοι κομματικοί σχηματισμοί που αναφύονται κυρίως από τους αποδιωγμένους και τους δυσαρεστημένους των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων , προσπαθούν ποντάροντας στην πόλωση, στην ένταση και τις διχαστικές πρακτικές ,να κερδίσουν κομματικά οφέλη.

Αυτό που πρέπει όμως να κυριαρχεί στη σκέψη τους και μόνο, είναι η κρισιμότητα των στιγμών που διανύουμε και το αύριο της Ελλάδας.

Πρέπει να μπορούν να απαντήσουν ,αν με όσα προτείνουν ως λύσεις ,την επομένη των εκλογών η πατρίδα μας θα προχωρήσει δύσκολα μεν , με κόπους και θυσίες δε , στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου ή θα μας οδηγήσουν με ακραίες συμπεριφορές και θέσεις ,δεκαετίες πίσω !

Λέμε λοιπόν ΝΑΙ στον αγώνα για το καλό της πατρίδας , για το αύριο των Ελλήνων και ένα βροντερό ΟΧΙ σε οτιδήποτε άλλο θολό , βίαιο , επικίνδυνο, χαοτικό , διχαστικό και καιροσκοπικό ,που δυστυχώς ψιθυρίζουν διάφοροι καιροσκόποι!

Λέμε ΝΑΙ στη Νέα Δημοκρατία που στη δύσκολη ώρα για την πατρίδα, δυνατά και σταθερά δε δίστασε να υπερασπιστεί πάνω από όλα τα συμφέροντα του τόπου μας , δίνοντας ελπίδα στους Έλληνες , πως μπορούμε να τα καταφέρουμε!

5 σχόλια:

  1. ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ Δ....Ο ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώτη φορά θα βρίσω μου φαινεται,,ρε σεις τα παιρνετε απο αυτο το μπάζο να γράφει μαλακίες????δεν ντρεποσαστε να πατρονάρετε δοσίλογους??? συνέχεια αυτο το μπάζο μπροστά μου????σας πληρώνει? μαυρο στον Αντωνη Κομανετση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα πάρετε τον πούλο ρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα τελειώνει το παραμύθι

    Εντάξει, φταίμε και εμείς που θέλαμε εύκολη ζωή – αντιπαραγωγική με μια θέση στο δημόσιο.

    Τα κόμματα αυτά είχαν ιστορικές ευκαιρίες- τις έχασαν όλες.
    Διάλεξαν τον εύκολο πλουτισμό και την πολιτική της κολοτούμπας. Κάποτε είχαμε όνειρα και ελπίδες, σήμερα μας πήραν τα λεφτά αλλά πάνω από όλα μας έθιξαν την αξιοπρέπεια μας.

    Ευκαιρία είναι να τελειώνει το παραμύθι που λέγετε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και να βρουμε ποιο παραμυθι; το ...γαια πυρι μειχθητω;
    Επιτελους πια τοση ξεροκεφαλια ; Που πηγαν τα Ελληνικα μυαλα και καποιο κακοηχοι λαικιστες μας κανουν πλυση εγκεφαλου; Ας ξυπνησουμε επιτελους! Ποιος εχει τη ..μαγικη λυση; Ας την ακουσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.