Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η ΕΡΑΝΗ

ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: 1-1
ΠΑΡΑΤΑΣΗ: 1-1
ΠΕΝΑΛΤΙ: 4 ΕΡΑΝΗ ΚΑΙ 3 Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ.

ΥΠΟΜΝΟΝΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ VIDEO ME AΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

ΕΡΑΝΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.




16 σχόλια:

  1. μπραβο εραναρααααα.εκανες τους τουρκους ανω κατω μικελατο μικελααατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας πατησαμε ,εισαστε τυχεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ELA MWRH ERANARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    TOYS DIELYSES TO SPITI
    OGDOO , OGDOO ,
    OGDOO EMEIS
    KAI SU KYPARISSIA NA PAS NA G......S!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερανάρα έχω πονοκέφαλο....
    Ερανάρα βάρα στον εγκέφαλο...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ αντικειμενικό το σχόλιο για τον αγώνα...Συγχαρητήρια για τη νίκη της Εράνης,αλλά θα έπρεπε να δείξετε περισσότερο σεβασμό στην προσπάθεια της αντιπάλου ομάδας...αν βέβαια θελετε να λεγεστε σοβαρή ενημερωτική ιστοσελίδα. Γιατί άλλο το σχόλιο ,άλλο η προσβολή και άλλο η ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ....ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ!!!!
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ'ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια στο Τακη τον Παναγοπουλο για την εμφανιση της ομαδας του.Ντροπη σχεδον για ολους τους παικτες μας γιατι δεν τιμησαν την φανελα και την ιστορια της ΕΡΑΝΑΡΑΣ!ΑΙΣΧΟΣ και συγνωμη για την συμπεριφορα ορισμενων ανεγκεφαλων Φιλιατρινων!Τι αλλο να πει καποιος???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τοσο κολλημα με την Κυπαρισσία έχετε???σεβασμος καθόλου?Μπράβο στην Εράνη.Χαλάρωστε λίγο."ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ" τι ειναι αυτα ρε ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!ΑΝΤΕ ΡΕ!!!!!
    ΕΡΑΝΑΡΑ ΜΟΝΟ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΟΚ. ΕΡΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΞΕΣΠΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ. ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΝ. ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΠΑ. ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νικη με πολιτικες και κοινωνικες αναφορες.
    Ετσι γιατι πρεπει παντα θα ειναι ετσι.
    Αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους γι αυτη τη νικη.
    Ιδιαιτερα οι επιλησμονες ας προσεχουν λιγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EVRETHIKA GIA PROTI FORA STO GIPEDO TIS KYPARISIAS, STO AGONISTIKO O KYRIOS PANAGOPOULOS ESTISE KAI FANATISE TOUS PEKTES TOU POU EKANAN TO KALYTEROTOUS PEGNIDI GIATI EAN EPEZAN KAI ME TOUS ALLOUS ETSI THA EPERNAN KAI TO PROTATHLIMA.THA AFISO TO AGONISTIKO KAI THA STATHO SE ENA PIO SOVARO THEMA,TA FILIATRINOPOULA EKIRIARXISAN STIN KERKIDA ANAMFISVITIKA ALA APO MESATOUS EVGAZAN ENA MISOS, MISOS GIA TIN KYPARISIA GIATI KIRIOS SE AFTOUS OFILETE O MARASMOS TIS OMORFIS POLIS MAS O KALIKRATIS KAI OI KOUSELADES MAS APOTELIOSAN, KYRIOI TIS KYPARISIAS I GENIA MOU DEN SAS AGAPISE POTE KAI GNORIZETE GIATI ALA TA PAIDIA MAS SAS MISOUN STIS KERKIDES IDA ME TA FILIATRINOPOULA KAI PAIDIA APO TOUS GARGALIANOUS,AFTOS O KALIKRATIS DEN MPORI NA SYNEXISTI OI PRAGMATIKOI FILOI MAS EINAI STO NOTO TIS POLEOS MAS ME AFTOUS THA POREFTOUME,EKLOGES PLYSIAZOUN.KALO PASXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το σχολιο "ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ" ειναι απαραδεχτο....τι θελατε δηλδαδη?να κατσει να χασει ο ανθρωπος??το παλεψε οσο μπορουσε και μπορουσε να τα ειχε καταφερει αφου εχασε στις λεπτομερειες....συγχαρητηρια λοιπον στον ΑΟΚ για την εμφανιση του και στον κ.Παναγοπουλου που μην ξεχνατε οτι εχει πρσφερει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ εργο στην ΕΡΑΝΗ και στην ΝΙΚΗ....η ΕΡΑΝΗ ισως στην τελικη να μν το αξιζε το κυπελλο λογω της εμφανισης της αλλα ειχε τυχη..και η τυχη οπως γνωριζετε ειναι με τους ισχυρους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Πρώην Διαχειριστής12 Απριλίου 2012 στις 6:08 μ.μ.

    Να σου απαντήσω εγω φίλε 3:49

    Όση πίκρα και να είχε που δεν πήρε το κύπελλο, επίσημη δήλωση για τον αγώνα και το αποτέλεσμα δεν έκανε. Και αυτό είναι κατακριτέο.
    Συμπεριφέρθηκε σαν θυμωμένο παιδάκι που του πήραν το γλειφιτζούρι του.
    Στην προπονητική δέχεσαι και το καλό και το κακό αποτέλεσμα. Και ο κ. Παναγόπουλος δεν δέχεται απ ότι φαίνεται το κακό αποτέλεσμα.
    Η φράση ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που ένιωθε χθες.

    Μπορεί να πρόσφερε σημαντικό έργο σε Εράνη και Νίκη Πλάτης, δεν έχει καμία σχέση όμως με τον χθεσινό αγώνα. Και αν θέλεις να το θίξουμε πέρσι που ήταν προπονητής της Εράνης, παραλίγο να την ρίξει στην Α' Τοπική. Ευτυχώς η απομάκρυνση του πριν έρθει η πτώση, και ο ερχομός του Ανδρεόπουλου τόνωσε την ομάδα και έτσι σώθηκε.
    Για να λέμε και όλες τις αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω....μπορει η αντιδραση του να μην ηταν η πρεπουσα αλλα μην ξεχνας πως ειναι αλλο ειναι το αγχος και τα συναισθηματα που σου δημιουργουνται οταν βιωνεις ενα ματς(προπονητες-παιχτες-παραγοντες) και αλλιως οταν το παρακολλουθεις απεξω...για οσους το ζουν εναν αγωαν απο μεσα το ματς δν ξεκινα οταν σφυριζει ο διαιτητης αλλα ξεκινα πολυ καιρο πιο πριν και δν το ζει μοναχα για 90 λεπτα...για αυτο επομενως ειναι λογικο ορισμενες φορες να παραφερεσαι...

    Επισης περσι ηταν μια ιδιαιτερη χρονια...Πρωτα απο ολα δν πηγε ο κ.Παναγοπουλος να ριξει την ομαδα...καμια ομαδα δν σωζεται ή πεφτει απο μονο ενα ατομο...για να βερθει η ομοδα σε αυτη την κατασταση περσι ηταν συνδιασμος αρκετων παραγοντων που φετος διορθωθηκαν απο τη διοικηση και οσους αγαπουν την ΕΡΑΝΗ μας...Προσωπικα πιστευω(μπορει να κανω και λαθος) πως σημαντικο ρολο επαιξε το προγραμμα στην αρχη του πρωτου (και αντιστοιχα του δευτερου γυρου)...στα πρωτα 7 ματς παιξαμε τα 5 εκτος και με καλες ομαδες και τα αλλα δυο εντος με αξιολογες ομαδες....αυτοο δν σου λεω οτι δικαιολογια αλλα μας οδηγησε να κυνηγαμε απο νωρις στην βαθμολογια και εδωσε το χαρακτηρα "ντερμπι" σε αρκετα ματς απο νωρις...με αποτελεσμα η ομαδα να εχει γεμισει απο νωρις...

    Και ο κυριος Ανδρεοπουλος την ιδια τακτικη και το ιδιο συστημα ακολουθησε...δν εκανε κανενα μαγικο κολπο ουτε η ερανη επαιξε την σουπερ-μπαλα...απλως πηρε τα ευκολα ματς που στην τελικη τα πηραν οι ιδιοι οι παιχτες με τον ποδοσφαιρικο χαρακτηρα που διαθετουν

    Και κατι για το τελος, το να απαξιωνει κανεις το εργο ενος ανθρωπου ή ενος προπονητη στην περιπτωση μας δεν τιμα κανενα...ιδιαιτερα οταν το εργο του "απαξιοθεντα" υπαρχει και μιλα απο μονο του...

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πρώην Διαχειριστής13 Απριλίου 2012 στις 3:51 μ.μ.

    Χαίρομαι πραγματικά για το επίπεδο σχολιασμού σου. Μακάρι όλοι σαν εσένα να σχολίαζαν έτσι και να χρειάζεται να απαντάω 200 φορές την ώρα.
    Συγχαρητήρια για το επίπεδο σχολιασμού σου. Τον αποδέχομαι γιατί αυτό είναι που λέμε διάλογος με επιχειρήματα.

    Στο προκείμενο τώρα. Ο Παναγιώτης ή Τάκης όπως τον λεω εγω, είναι φίλος μου και ανέκαθεν ήξερε οτι θα του κανω και καλή και κακή κριτική.
    Στην περίπτωση αυτή η κριτική που θα δεχτεί απο εμενα θα ειναι αυστηρή και κακή.

    Οση πίκρα και να έχεις απο εναν χαμένο τελικό κυπέλλου μετράς οτι έπαιζες με μια ομάδα που:
    α. ειναι πολυ πιο έμπειρη σε σχέση με την δική σου. Ησουν επι χρόνια αν παίκτης σε αυτή την ομάδα ασχολήθηκες με τις υποδομές της, προπόνησες παιδιά στην Νίκη Πλάτης.... Ε δεν εγινες και ο Σερ Αλεξ Φέργκυσον....

    β. Είναι πολυνίκης του θεσμού, (είχε 7 κύπελλα Μεσσηνίας) που καμία άλλη στον νομό δεν έχει.
    Η δική σου είχε τελευταία συμμετοχή στο Κύπελλο 24 χρόνια πρίν. Ουτε καν τρείς με τέσσερις χρονιές φιναλίστ...

    γ. Ο Μπλάνας σε έπαιξε 70 υπερ Κυπαρισσίας και 30 υπερ Εράνης. Κάθε επαφή πάικτη της Εράνης σε Πάικτη της ομάδας σου ηταν σφύριγμα.
    Ενω οταν γινόταν το αντίστροφο εδινε πλεονέκτημα και πολυ μακρυα απο το τέρμα εδινε φάουλ. Το Video τα μαρτυρά όλα.

    δ. Βάζεις το ίδιο τον Αλβανό τον Μπέλη (τερματοφύλακας) με τον Αλεξανδρόπουλο της Εράνης?? ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...
    Την εμπειρία που έχει ο Αλεξανδρόπουλος και ο Αθανασόπουλος τόσα χρόνια στην Δ' Εθνική και πολυ περισσότερο στην Εράνη δεν την έχει κανένας από τους δικούς σου. Και αυτός είναι ισχυρός παράγοντας.
    Θα μου πεις συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Συμφωνώ. Αλλα στοιχειοθετώ την απάντηση μου.

    δ. Η Εράνη είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Δ' Εθνική, με τεράστια εμπειρία στην κατηγορία και στους αγώνες. Τι πας να συγκρίνεις την ομάδα της Α' Τοπικής με την Ομάδα της Δ' Εθνικής; Διαφορά μέρας και νύχτας.

    Και πάμε στην δήλωση που δεν έκανε.
    Όση πίκρα και να εχεις για την απώλεια του κυπέλλου μια δηλωση εστω και για τα μάτια του κόσμου την κανεις. Δεν συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι που βάζει τα κλάματα επειδή του πήραν το γλειφιτζούρι του.
    Ανεπίσημα την ημέρα του τελικού έλεγε τι να δηλώσω? Εγω επρεπε να παρω την κουπα και οχι η Εράνη.

    Πήγα εγω προσωπικα να του πω να ερθει στις καμερες να κανει δήλωση. μου είπε όχι, και τον ρωτάει ένας δίπλα του γιατι ρε Παναγιώτη και αρχίζει τα εγω έπρεπε να παρω το κυπελλο κλπ κλπ που είπα παραπάνω.

    Να συμφωνήσω ότι η Εράνη δεν βρέθηκε στην μέρα της για έναν τόσο μεγάλο τελικό. Κακώς μεν αλλά δεν βρέθηκε. Η Εμπειρία όμως του Αλεξανδρόπουλου σε σχέση με τον Αλβανό τον Μπέλη, έκανε την μεγάλη διαφορά.
    Κάτι ο Κιούτακ που έστειλε την μπάλα άουτ κάτι η απόκρουση του Αλεξαδρόπουλου στο πέναλτι του Γαργαρώνη εκανε την μεγάλη διαφορά.
    Η Εράνη χτύπησε 4 και τα εβαλε όλα. Εσύ χτύπησες 5 και έβαλες 3. Σου φταίει η Εράνη για την αστοχία σου???
    Τέλος πάντων.
    Το γεγονός είναι ένα.
    Η Εράνη κατέκτησε την 8η Κούπα της σε 11 τελικούς και τα Φιλιατρά είναι ευτυχισμένα με την ομάδα που τους κανει όμορφη την ζωή και τους χαρίζει μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.