Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μεγάλη μείωση ποινής στον πρ. Διευθυντή της Εμπορικής Φιλιατρών Μεσσηνίας

Σημαντική μείωση της ποινής του πέτυχε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, ο πρώην Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας Φιλιατρών και πρώην Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Εράνη» Φιλιατρών, για την υπεξαίρεση πάνω από 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα.

Το 2010 από το Τριμελές Εφετείο ...........

Κακουργημάτων, είχε καταδικασθεί σε 25 χρόνια κάθειρξη και χθες το δικαστήριο του μείωσε την ποινή σε 10 χρόνια κάθειρξη. Μείωση της ποινής του από 5 σε 3 χρόνια φυλάκιση έλαχε και ο συγκατηγορούμενός του, έμπορος αυτοκινήτων στην περιοχή των Φιλιατρών.

Το 2009, η υπόθεση είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Διευθυντής της τράπεζας, αφαιρούσε χρήματα από λογαριασμούς πελατών ή κατά κύριο λόγο σύναπτε δάνεια, είτε εν αγνοία πολιτών, είτε χρεώνοντάς τους με μεγαλύτερα ποσά σε δάνεια που ήδη είχαν πάρει.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η ίδια η τράπεζα κάνει λόγο για ζημιά που υπερβαίνει τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ εις βάρος της.

Παράλληλα, ο έμπορος αυτοκινήτων καταδικάσθηκε για ηθική αυτουργία σε κάποιες από τις δεκάδες περιπτώσεις πολιτών, που είχαν συνάψει δάνεια μέσω αυτού με την τράπεζα προκειμένου να αγοράσουν αυτοκίνητα, τα οποία όμως ποτέ δεν παρέλαβαν.

Ο πρώην Διευθυντής της Τράπεζας, έχει παραδεχθεί τις πράξεις του και τα λάθη του, αν και υποστηρίζει ότι το ποσό που αφαιρέθηκε είναι κατά 1 εκατομμύριο λιγότερο. Κατηγορεί ωστόσο, τον συγκατηγορούμενό του, ότι ήταν η καταστροφή του και πως έχει ωφεληθεί με ποσό ύψους 800.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, ο έμπορος αυτοκινήτων, αρνήθηκε για άλλη μια φορά όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ως επαγγελματίας υπέστη μεγάλη οικονομική από την τράπεζα και τις ενέργειες του κατηγορούμενου Διευθυντή.

Pelopsnews

13 σχόλια:

  1. ΔΙΑΙΡΕΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ......
    17.5 ΕΚΑΤ ΔΙΑ 3640 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΣΑΦΑΡΑΣ...ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ απόλυτα με τον κο./κα. ανώνυμο/η ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AS MHN METRAME TOUS PSIFOUS TWN TSAFARA ALLA AS DWSOUN OLOI STON ADELFOULH TOUS BOH8EIA NA EPISTREPSOUN STOUS FILIATRINOUS KAI STOUS KSENOUS MERIKA APO TA XRHMATA POU KATAXRASTIKE GIATI EXOUN KANEI TON AGRILI TSIFLIKI TOUS KAI SYX\NEXIZOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ος ποτε θα σκιβις τι κεφαλι ?
    ποσο θα τους αντεχις ακομα κε δε κανις γιουργα να τους γκρεμισις ολους αυτους που σε πιδανε κε τους πλιρονις κε απο πανου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσοι "μάγκες" βρίσκουν ευκαιρία να νιώσουν δυνατοί και να εκδηλώσουν όλα τα κόμπλεξ κατωτερότητας που διαθέτουν μέσω της ανωνυμίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΑΟΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΩΡΕΙ.Γ Ι ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ
    ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΕΥΡΟ ΜΟΥ!!ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ! ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να ρωτησω κατι ασχετο?


    γιατι στην φωτογραφια εχετε βάλει το λογότυπο " filiatranews" . μην σας την κλέψουν??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν το είχαμε βάλει, πως θα ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιαυτο σας γουσταρω . εχετε χιουμορ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν να σου απατήσω σοβαρά. Δεν έβρισκα στο αρχείο του υπολογιστή φωτό της Εμπορικής και η μοναδικη που υπήρχε διαθέσιμη εκείνη την ώρα ήταν αυτή.
    Ε κι την έβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να την βγαλεις τη φωτογραφια γιατι με δειχνει που κανω αναλυψη και μπορει καποιος να μου κλεψει το PIN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. katarxas an den gnwrizete mn milate den eiste aksioi na milisete gia tn tsafara k den mporeite na tn ftasete oute sto mikro tou daxtulaki....o agrilis den einai tsifliki kanenos kai osoi diafwnoun apla to komplex tous den tous afhnei na doun para pera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.