Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αποκάλυψη απο τον Γιώργο Τράγκα. Τον πιέζουν να ρίξει τους τόνους κριτικής στον Σαμαρά. [ ΗΧΗΤΙΚΟ ]

Σε μια απίστευτη δήλωση που είναι πραγματική βόμβα σχετικά με τις παρασκηνιακές κινήσεις πολιτικού αρχηγού έκανε σήμερα το πρωί από τον αέρα του Real Fm ο Δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.
Αποκάλυψε ότι δέχεται προειδοποιήσεις από επιχειρηματίες να ρίξει τους τόνους, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα στην ρευστότητα του σταθμού.

Δεν έμεινε όμως εκεί αλλά κατονόμαστε τον .........

Αντώνη Σαμαρά ότι έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη και αυτός και οι συνεργάτες του ή να χαμηλώσει ο Γιώργος Τράγκας τους τόνους και την κριτική τού ή να απομακρυνθεί από τα μικρόφωνα του Real αλλά και στο Extra!

Παρόμοια πίεση ασκούσε όπως είπε και ο Παπανδρέου, ο οποίος έβαζε υπουργούς και συνεργάτες του να τον εκβιάζουν…

Το θέμα όμως χοντραίνει πάρα πολύ αφού ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο έχει προωθήσει σε συμβολαιογράφο ηχητικά αρχεία και έγγραφα ντοκουμέντα...
Ακούτε μέσα από το Φιλιατρά News το ηχητικό με την αποκάλυψη Βόμβα του Γιώργου Τράγκα.



5 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o τραγκας τα λεει ωραια...
    τα χωνει σε ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ναι ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενας απο τα λαμογια που μας εφεραν στα χαλια αυτα..ξεχασε οτι εφαγε με χρυσα κουταλια τοσα χρονια κ μας δουλευει λες κ τα λεει στα παιδια του..ειναι τυχερος που κ τα γιαουρτια ειναι ακριβα αλλα τα περιτοματα αφθονα...καλη του ορεξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνη ελπίδα ο Καζάκης!!!!!! Συμπολίτες μη ακούτε Τράγκες, Χατζηνικολάου κ.λ.π. Ψηφίστε ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΑ!!! Οποιο κόμμα λέει ναι στο ευρώ είναι υπέρ της υποδούλωσης της χώρας μας!!! Ανεξαρτησία=εθνικό νόμισμα και μονομερής διαγραφή του χρέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.