Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Οι μεσάζοντες απειλούν τους παραγωγούς

Με απειλές απαντούν οι μεσάζοντες στο κίνημα των παραγωγών να πωλούν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές. Οι μεσάζοντες απειλούν τους παραγωγούς να μη πωλούν τα προϊόντα τους μόνοι τους και να μη μιλούν στα μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, δεκάδες πατατοπαραγωγοί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης... ξαφνικά δήλωσαν αδυναμία να κάνουν έστω δηλώσεις στην κάμερα για το πως αυξάνονται οι τιμές.

«Αυτό κάνουν χρόνια τώρα», επιβεβαίωσε ο ............

πρόεδρος της Eπιτροπής Aνταγωνισμού. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της επιτροπής ανταγωνισμού με την απειλή πως δεν θα αγοράσουν στο μέλλον τα προϊόντα των παραγωγών επιβάλλουν στόματα κλειστά, ώστε κανείς να μην μπορεί να πατάξει την αισχροκέρδεια.

Ωστόσο, το κίνημα της πώλησης των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες κερδίζει πανηγυρικά έδαφος σε ολόκληρη τη χώρα. Μετά τη Θεσσαλία και οι παραγωγοί από την Κρήτη ανακοίνωσαν τη διάθεση προϊόντων τους στην αγορά απευθείας. Ο Δήμος Παλλήνης εξακολουθεί να δέχεται αιτήσεις για φθηνές πατάτες έως τις 8 Μαρτίου στο δημαρχείο της πόλης ενώ στο πρόγραμμα εντάσσεται και ο Δήμος Αργυρούπολης όπου η διανομή πατάτας 50% φθηνότερα.

24h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.