Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Εκλογή προέδρου από τη βάση στις 18/3

Το Πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ομόφωνα την εκλογή από τη βάση προέδρου του Κινήματος την Κυριακή 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Επίσης αποφάσισε ότι θα προηγηθεί Εθνική Συνδιάσκεψη την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαρτίου στο ΣΕΦ και εν συνεχεία σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, για την επικύρωση των υποψηφιοτήτων, οι οποίες πρέπει να πληρούν όλους τους όρους του Καταστατικού του Κινήματος.
Στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την .........

αντιμετώπιση του προβλήματος του ελληνικού χρέους, εστίασε την ομιλία του στο Πολιτικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας κρίσιμη και καθοριστική τη στιγμή στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα.

Όλα είναι τώρα στο χέρι μας, τόνισε ο κ. Παπανδρέου,«να εγγυηθούμε ότι θα κάνουμε πράξη όλα όσα χρειάζονται για να βγει η χώρα με ασφάλεια από την κρίση και παράλληλα ό,τι απαιτείται για να μην αντιμετωπίσουμε στο μέλλον μια παρόμοια κατάσταση και να κάνουμε όλες εκείνες τις αλλαγές με τις οποίες θα διαμορφώσουμε ένα νέο τοπίο».

Αναφέρθηκε στη σκληρή προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου 2011, αλλά και στην αλλαγή κλίματος στην Ευρώπη, όπου συζητούνται όλα όσα είχε θέσει από την αρχή η Ελλάδα, από την αρχή της κρίσης, «ακόμη και η προσφυγή στην γνώμη των πολιτών».

Euro2Day

ΣΧΟΛΙΟ
Εδω ο κόσμος καίγεται, και το ..... χτενίζεται.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.