Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πυρ ομαδόν εναντίον Καμμένου

Τα υψηλά δημοκοσκοπικά ποσοστά που συγκεντρώνουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» κυρίως από διαρροές ψηφοφόρων οι οποίοι προέρχονται από την ΝΔ και τον ΛΑΟΣ έχουν κάνει τα στελέχη των δύο συγκεκριμένων κομμάτων να εξαπολύουν σε καθημερινή βάση βολές εναντίον του Πάνου Καμμένου.

Ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον Real Fm 97.8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε το ...........

κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ως αντι-μνημονιακό ανάχωμα της ΝΔ. Παράλληλα επικαλέστηκε τις δηλώσεις του Χρήστου Ζώη στον Real Fm ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μετεκλογική συνεργασία με την ΝΔ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου για τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ «Λυπούμαστε για τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Τα παραρτήματα είναι εκείνα που: Ψήφισαν τα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, συγκυβερνούν με τους δοσίλογους και αφήνουν ανοικτά παράθυρα για το μέλλον. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ξεκάθαροι. Δε συνεργαστήκαμε, δε συνεργαζόμαστε, δε θα συνεργαστούμε με αυτούς που προσκυνούν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Την ίδια ώρα ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υποστήριζε ότι ο λόγος του Π. Κάμμενου είναι ίδιος με αυτόν των ακραίων κομμάτων.
«Αυτό που έχω εισπράξει μέχρι σήμερα από τις τοποθετήσεις του κ. Καμμένου, δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον καταγγελτικό, τον αφοριστικό λόγο που καταθέτουν μέχρι στιγμής τα κόμματα των άκρων, τα κόμματα της αριστεράς».

Πρόσθεσε επίσης πως τα αντι-μνημονιακά κόμματα δεν πρέπει να ενισχυθούν καθώς θέλουν την Ελλάδα της δραχμής.

«Η ψήφος στις εκλογές είναι διαφορετική, έχει άμεσες συνέπειες. Την επομένη ημέρα ο τόπος θα πρέπει να κυβερνηθεί. Αλίμονο, αν θα έχουμε μια πανσπερμία κομμάτων που δεν πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Αν ενισχυθεί μία «συμμαχία της δραχμής» η χώρα θα μπει σε μια απίστευτη περιπέτεια, που κανείς δεν μπορεί αυτή την ώρα να περιγράψει».

Real.gr

4 σχόλια:

  1. Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ.ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ψηφίσουμε ΑΝΤΙ-μνημονιακά κόμματα. ΟΧΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ.
    Εννοείται ΟΧΙ και τον κολοτούμπα Καρατζαφέρη.
    ΟΧΙ σε Δημοκρατική Συμμαχία του Κουβέλη γιατί έχει απορροφήσει το μισό ΠΑΣΟΚ του μνημονίου, ΟΧΙ το κόμμα της Κατσέλη γιατί έχει ψηφίσει μνημόνιο και εφαρμωστικούς νόμους και τώρα παριστάνει την αντιμνημονιακή.

    Ρίξτε ψήφο σε Αντι-μνημονιακά κόμματα όπως:
    Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου που είναι Έλληνας Πατριώτης, δεν ψήφισε κανένα από τα δύο μνημόνια και ξεπουλήματα - παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδας.
    ή
    Χρυσή Αυγή γιατί είναι πατριώτες Έλληνες και αντι-μνημονιακοί.
    ή
    ΚΚΕ Γιατί είναι αντιμνημονιακό

    Κάντε τα μνημονιακά κόμματα (ΠΑΣΟΚ , ΝΔ ΚΑΙ Λάος) να δουν ζωντανό τον εφιάλτη που βλέπουν τώρα.
    Είναι στο χέρι όλων των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαι ψηφίστε Χρυσή Αυγή, τους ζηλωτές του Χίτλερ, που σκόρπισε τον θάνατο στην χώρα μας και κατάκλεψε τους θυσαυρούς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.