Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Γέμισε λακούβες ο πεζόδρομος των Φιλιατρών

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε μια επιχείρηση αδειάσματος του καταστήματος "Ατλάντικ" εταιρία που όπως είναι γνωστό έχει κηρύξει πτώχευση.
Καταγράφηκαν όλα τα πράγματα που υπήρχαν μέσα, πακεταρίστηκαν, και φορτώθηκαν σε φορτηγό προκειμένου να μεταφερθούν κάπου αλλού για δημοπράτηση.
Τα ψυγεία καταγράφηκαν, αποσυνδέθηκαν και βγήκαν εκτός καταστήματος όπου έπρεπε και αυτά να αποχωρήσουν.

Λόγω τους μεγάλου βάρους τους, επιστρατεύθηκε........

κλάρκ όπου απομάκρυνε τα ψυγεία. Όμως τα "πατήματα " του κλάρκ άφησαν σημάδια στον πεζόδρομο με μεγάλες γούβες έξω από το πρώην "Ατλάντικ".

Ο Δήμος και συγκεκριμένα η δημοτική ενότητα Φιλιατρών αν και ενημερώθηκε για το συμβάν εν τούτοις είπε ότι πρέπει να αποκαταστήσει την ζημιά η ιδιοκτήτρια του οικήματος που στεγαζόταν το Ατλάντικ.
Κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα ακόμα και αρκετές ημέρες μετά, δεν προτίθεται να κάνει η ίδια.

Κύριε Στάμο, πρόεδρε της Δημοτικής ενότητας ο χώρος αυτός είναι του δήμου. Την όποια ζημιά προκλήθηκε, θα πρέπει να την αποκαταστήσει ο Δήμος, και τα έξοδα που θα κάνει με ένα ένταλμα να στείλει τον λογαριασμό στην κυρία που έχει το οίκημα στο οποίο στεγαζόταν το Ατλάντικ. Δεν μπορεί να παραμείνει έτσι διότι είναι επικίνδυνο να πέσει κάποιος άνθρωπος και να χτυπήσει. Ακόμα χειρότερα αν είναι και ηλικιωμένος.
Αντί να νίπτετε τας χείρας σας και να λέτε να το φτιάξει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος (που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα το κάνει ποτέ), καλό θα ήταν να στείλετε το συνεργείο να αποκαταστήσει την ζημιά και μετά να της στείλετε τον λογαριασμό να το πληρώσει θέλει δεν θέλει. Άλλωστε με υπαιτιότητα της προκλήθηκε η ζημιά.

Σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα, θα φέρετε την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για αδιαφορία. Και επειδή υπάρχουν και άλλα σημεία που υπάρχουν γουβίτσες καλό θα ήταν να αποκατασταθούν όλες μια και καλή.
Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας δείχνουν ξεκάθαρα την ζημιά την οποία οφείλετε να αποκαταστήσετε ως Δήμος.
Μην μεταθέτετε συνεχώς ευθύνες στον έναν και τον άλλον. Επιτέλους κάντε κι εσείς κάτι....



8 σχόλια:

  1. Ακόμα πιο απλά , ο Δήμος επισκευάζει και ταυτόχρονα μηνύει την ιδιοκτήτρια/ υπεύθυνο για καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν μέσα απο αυτές τις γραμμές θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του filiatra news για την διαρκή και αμερόληπτη ενημέρωση που μας παρέχουν.Θέλω και εγω μέσα απο αυτο να αναφερθώ σε ενα γεγονός που εχει "πέσει" στην αντιληψή μου , και αναφέρομαιΤΡΕΙΣ ΓΟΥΒΕΣ !!!!!!!που εχουν προκύψει στον πεζόδρομό μας μεταξύ S/M ATLANTIK και ΑΡΚΟΥΔΙ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ μετα απο την επίσκεψη των μηχανημάτων που φόρτωσαν τα διάφορα ψυγεία και ράφια και λοιπά καθώς και τις ΝΤΑΛΙΚΑΣ!!!!!που ανεβηκε επάνω σε αυτόν.Δύο μεχρι τώρα ηλικιωμένοι εχουν πέσει ευτυχώς χωρίς τραυματισμό ,και μια κυρία παραλίγο.Το γελοίον του πράγματος είναι οτι τις προάλλες κλιμάκιο της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ επισκεύθηκε τον πεζόδρομο αλλα για ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!!!! ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .......ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NOMIZW OTI O DHMOS PREPEI NA FTIAKSEI THN ZHMIA ALLA TO LOGARIASMO PREPEI NA TON PLHRWSEI H ETAIRIA THS NTALIKAS AUTH ANEBHKE EPANW KAI EKANE THS ZHMIES KAI OXI H OIDIOKTHTRIA TOU PRWIN ATLANTIK GIA RWTHSTE KAI KANENAN DHKIGORO GIA NA GINONTE SWSTA OI DOULIES SAS RE PAIDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aide vre paidia ,kanete kati yiati apo oti vlepo ta filiatra tha rimosoun. kathe xrono pou erxomai olo kai pio xalia t vrisko. o kurios exei dikio,na to ftiaksi o dimos kai meta na stili ton logariasmo stin /ston idioktiti. ta wraia filiatra kondevoun na yinoun ta asxima filiatra. pitsa apo toronto canada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πετάω και ενα άλλο θέμα, ξέρει κανείς γιατί έχει διακοπεί το δημοτικό ελεύθερο wi-fi στο Κατσίμπαλι και πιθανόν, δεν γνωρίζω ακριβώς, και στα Φιλιατρά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    ΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ.
    ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΤΟΥ.
    Ο ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΜΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.