Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Χοντρός διασυρμός για το ΠΑΣΟΚ σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους

Μόνο 180 "τίμησαν" τον Μπένι....

Μεγάλος ο διασυρμός στα Φιλιατρά οι εσωκομματικές εκλογές του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ.
Τα αποτελέσματα της σημερινής ψηφοφορίας που έγινε στον Πυρσό για την ανάδειξη του Μπένι ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ (λες και είχε αντίπαλο.....) είναι άκρως απογοητευτικά για τον Μπένι και την παρέα του.

Από δυο πόλεις Φιλιατρά και Γαργαλιάνους (η Κυπαρισσία είχε δικό της εκλογικό τμήμα) που ο πληθυσμός τους φτάνει χοντρικά γύρω στα 11.000 άτομα, συνολικά πήγαν να ψηφίσουν 175 - 180 μόνο ψηφοφόροι!!!!!!!!!!
Και από τα 180 ψηφοδέλτια σύμφωνα με...........

πληροφορίες τα 4-5 ήταν λευκά και 2-3 άκυρα.

Μεγάλη ξεφτίλα η σημερινή. Γέλαγε όλος ο κόσμος στην πλατεία και τα καφενεία.
Καταρρέουν και δεν το έχουν πάρει πρέφα ακόμα!!!
Αντε βρε... και εις κατώτερα!!!

9 σχόλια:

  1. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΜΟΝΟ 180 ΨΗΦΙΣΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 180? ... πολλοί είναι! ... κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΤΛ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστος ο φιλος ο 8.55
    Γυριζουμε την πλατη στα δυο μεγαλα κοματα που μας καταντησαν σε τετοια χαλια.Ειναι βουτηγμενα στην διαφθορα και θα επρεπε να εχουν χαθει απο τον πολιτικο χαρτη.Δεν υπαρχει δικαιολογια αν τα ψηφισει κανεις.Προσοχη λοιπον στις καλπες τρωνε πορτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ.ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΧΘΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ(Ο ΛΑΟΣ)ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ,ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΤΩΡΑ,ΕΜΕΙΣ(Ο ΛΑΟΣ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΟΜΑΤΑ,ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ...ΕΚΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μαζευτούν όλοι μαζί ουτε λεωφορείο δεν γεμίζουν. !!!!!!!!!!!!!!!!
    Ξεφτίλες ακόμα επιμένετε να τους στηρίζετε.
    Μόμο μια εξήγηση υπάρχει. Το βόλεμα σας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ . ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ... ΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.... ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.