Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ξεκινά το... «κίνημα του λαδιού»

Πρώτες συζητήσεις για απ΄ευθείας διάθεση του προϊόντος από τους παραγωγούς της Κρήτης στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα

Τις πρώτες συζητήσεις για την απευθείας διάθεση κρητικών προϊόντων από τους παραγωγούς στους καταναλωτές ξεκίνησε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ , Γιώργο .........

Τζωρτζάκη έχει ήδη γίνει μία πρώτη επαφή με τον Δήμο Φιλοθέης -Ψυχικού, με πρωτοβουλία της εκεί δημοτικής αρχής για την προμήθεια στους δημότες , αρχικά, κρητικού ελαιολάδου.

Όπως τόνισε ο κ. Τζωρτζάκης τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη επικοινωνία, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι ποσότητες και ο τρόπος με τον οποίο θα διατεθούν .

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η τυποποίηση του λαδιού θα περάσει από συνεταιριστική οργάνωση, ωστόσο, τα χρήματα, ως επί το πλείστον, στον παραγωγό.



CREATA LIVE

ΣΧΟΛΙΟ
Αν δεν κινηθούν οι αγρότες να πουλήσουν απευθείας σε καταναλωτή τα προϊόντα τους θα τους εκμεταλεύονται για πάντα τα λαμόγια οι μεσάζοντες οι οποίοι θα θησαυρίζουν σε βάρος των παραγωγών.
Πρέπει τώρα που το κίνημα είναι σε διάδοση, υπάρχει δυνατότητα οι παραγωγοί να κάνουν τους μεσάζοντες να πεθάνουν στην κυριολεξία.
Η δύναμη είστε εσείς και το internet. Κάντε τους μεσάζοντες να πεθάνουν.
Αυτό είναι το μέλλον των παραγωγών. Η απευθείας πώληση σε καταναλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.