Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Εράνη Φιλιατρών: Δύσκολο το αυριανό παιχνίδι με τον Πάμισο Μεσσήνης

Δύσκολο είναι το αυριανό παιχνίδι της Εράνης στην Μεσσήνη όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Πάμισο. Μπορεί η Εράνη να έχει την καλύτερη ψυχολογία καθώς έρχεται μετά από τρίποντο με το Tσιλιβί τους οποίους πήρε στα χαρτιά (λόγω παραίτησης του τελευταίου από το πρωτάθηλημα) αλλά και το τρίποντο επί της Αχαϊκής εντός έδρας. Ο Αγώνας πάντως παραμένει δύσκολος για τις δυο ομάδες.
Και αυτό γιατί τόσο ο Πάμισος θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να διατηρήσει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία αλλά το τρίποντο θέλει και η Εράνη για να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι δυο ομάδες φαίνονται ετοιμοπόλεμες και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κακαλέτρης θα συμπεριλάβει..........

στην εντεκάδα του τον Δημήτρη Μικελάτο που εξέτισε την ποινή του ενώ αντίθετα θα στερηθεί τον Νίκο Κόλλια ο οποίος έχει συμπληρώσει τον αριθμό καρτών και δεν θα είναι στην αποστολή.

Ο προπονητής της Εράνης Νίκος Κακαλέτρης κρατάει χαμηλούς τόνους για το αυριανό ματς και λέει ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες του ομίλου όπου η καθεμία θέλει τους βαθμούς της νίκης για τους δικούς της λόγους. Αναμένει να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, και ο κόσμος να απολαύσει ποδόσφαιρο.

Τον αγώνα Πάμισος Μεσσήνης - Εράνη Φιλιατρών θα διαιτητεύσει ο Ηλειός Αποστολόπουλος Βασίλειος με βοηθούς τους Σφυρή και Παπαδόπουλο του ίδιου συνδέσμου.

Το Blog της Εράνης θα είναι μαζί σας και σε συνεργασία με το Φιλιατρά News θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε ζωντανά μέσω του επίσημου λογαριασμού της Εράνης στο Twitter (ΕRANH_LIVE) για τον αγώνα Πάμισος Μεσσήνης - Εράνη Φιλιατρών.

Εράνη Φιλιατρών

4 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.