Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Λήξη για το πρόγραμμα "Leonardo Da Vinci"

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 20.00 πραγματοποιείται η τελετή λήξης και διάδοσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Leonardo Da Vinci που υλοποιήθηκε το διάστημα 13-27 Οκτωβρίου 2011 στην Αλμερία της Ισπανίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος , φωτογραφικό υλικό από την περίοδο της κατάρτισης , θα καταθέσουν οι συμμετέχοντες τις εμπειρίες τους ενώ θα τους απονεμηθούν και τα πιστοποιητικά συμμετοχής τους. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Δ/νων Σύμβουλος του ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Βασιλόπουλος Παναγιώτης.

Η κατάρτιση των παραγωγών Θερμοκηπιακών προϊόντων ...........

εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, και συγκεκριμένα στη δράση Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (Leonardo Da Vinci), που αφορά την κινητικότητα ατόμων σε συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση ( PLM Mobility).

To Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας σας προσκαλεί στην τελετή διάδοσης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo Da Vinci που υλοποιήθηκε στην Αλμερία της Ισπανίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:00
στις εγκαταστάσεις του Κέντρου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Δ/νων Σύμβουλος του ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Βασιλόπουλος Παναγιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.