Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους

Στο Δήμο Τριφυλίας για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους, θα πραγματοποιηθούν και φέτος διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις στις 9 και 10 Φεβρουαρίου.

Από το Δήμο Τριφυλίας έχουν προσκληθεί μέλη της .........

πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπρόσωποι κομμάτων του Νομού, Δικαστικών και λοιπών Αρχών, Διευθυντές υπηρεσιών, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι του Λιμενικού, Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, αντιπρόσωποι τύπου και Μ.Μ.Ε. και όλο το Χριστεπώνυμο πλήθος.


Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής :

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ώρα : 5.50 μ.μ. Συγκέντρωση προ του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου, της Δημοτικής Αρχής και των λοιπών Αρχών του τόπου, καθώς και της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων για την υποδοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών.

Ώρα : 6.00 μ.μ. Άφιξη των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών και έναρξη της Τελετής του Μεγάλου Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ώρα : 7.00 π.μ. Η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών θα παιανίσει το εωθινό στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Ώρα : 9.30 π.μ. Παράταξη Φιλαρμονικών, αγημάτων Στρατού, προσκόπων και σχολείων προ του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου κατά τις οδηγίες των τελεταρχών.

Ώρα: 10.00 π.μ. Πέρας προσελεύσεως επισήμων στον Ιερό Ναό.

Ώρα: 10.30 π.μ. Εκκίνηση της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος σε κεντρικές οδούς της Πόλης. Στην κεντρική πλατεία θα ψαλεί δέηση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ










-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.