Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σύμφωνος με τις θεσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Σύμφωνος με τις απόψεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου είναι ο Εμπορικός σύλλογος Κυπαρισσίας το οποίο τονίζει με επιστολή του προς πολιτική ηγεσία της χώρας αλλα και σε αρμόδιους φορείς.

Στην επιστολή του θέτει υπ όψιν τις θέσεις των φορέων του εμπορίου όπως αυτές εκφράστηκαν στην τονίζει στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 6ης Φεβρουαρίου 2012 και επικεντώνεται στην οργή του εμπορικού κόσμου για τον διαφαινόμενο αφανισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς: Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Λουκά Παπαδήμο , Πρόεδρο Π.Α.Σ.Ο.Κ κ. Γεώργιο Παπανδρέου , Πρόεδρο Ν.Δ κ. Αντώνη Σαμαρά , Πρόεδρο Λ.Α.Ο.Σ κ Γεώργιο Καρανταζαφέρη

Κοιν: Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου , Επιμελητήρια Ελλάδας , Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων Ελλάδας , Εμπορικούς Συλλόγους Ελλάδας

Αξιότιμοι Κύριοι,

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, θέτει υπ’ όψιν σας τις θέσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου , και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, όπως αυτές αποφασίσθηκαν ομόφωνα στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 6ης Φεβρουαρίου 2012 και στις οποίες αποτυπώνεται ξεκάθαρα η αγωνία, το αδιέξοδο και η οργή του εμπορικού κόσμου της Ελλάδας για τον διαφαινόμενο αφανισμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος

Η Γραμματέας
Έφη Ευαγγελίδου



-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.