Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ





9 σχόλια:

  1. 2012 εχουμεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοτε ειχαμε ΗΓΕΤΕΣ , τωρα εχουμε ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνη Σαμαρά μέσα σε 3 μήνες, έχεις απογοητεύσει πλήρως τον κόσμο σου… αυτόν που στήθηκε με τις ώρες για να σε εκλέξει αρχηγό ενάντια σε όλους και σε όλα…
    Κάποτε – όχι και πολύ παλιά – έλεγες Αντώνη: “Ξέρετε ποιος είμαι. Λέω όχι, και εννοώ, όχι! Έχω λόγο και τον τιμώ. Κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. Ύστερα γύρισα. Δεν γύρισα για να υποχωρήσω. Γύρισα για να παλέψω… Και το λάθος δεν το συνυπογράφω…Συναίνεση στο λάθος δεν δίνω! Δεν δικαιούμαι να δώσω.”
    Μα Αντώνη ακριβώς αυτό έκανες. Μέσα σε 3 μήνες…χρειάστηκαν μόνο 3 μήνες για να υποχωρήσεις, για να σταματήσεις να παλεύεις, να συνυπογράψεις το λάθος, να δώσεις συναίνεση στο λάθος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα απείλησες και με διαγραφές όσους δε συνυπογράψουν το λάθος…
    Σου γράφαμε εδώ εκατοντάδες άτομα για εκλογές… σου ζητήσαμε να μη συμμετάσχεις στην (αντισυνταγματική) κυβέρνηση Παπαδήμου… σου ζητήσαμε να αντισταθείς, να εμποδίσεις τη διάλυση του τόπου.
    Και εσύ σαν ευχαριστώ για τον αγώνα που κάναμε για να σε βγάλουμε πρόεδρο μας ανταποδίδεις τα αντίθετα από αυτά που θέλουμε και πιστεύουμε. Κάθε φορά που σου ζητάμε κάτι, όταν έρθει η ώρα της κρίσης και των κρίσιμων αποφάσεων, κάνεις το αντίθετο. Μάλλον δεν έχεις ζυγίσει καλά τον κόσμο της ΝΔ. Σε κάναμε πρόεδρο για τα ΟΧΙ σου (Μακεδονικό, Ανάν), σε κάναμε πρόεδρο γιατί μιλάς για πατρίδα, για ιδανικά.
    Αν θέλαμε πρόεδρο προσκυνημένο, υπήρχε επιλογή…
    Δεν την κάναμε όμως…
    Διαλέξαμε εσένα…
    Η στάση σου το τελευταίο 3μηνο είναι εντελώς ασύμβατη με τα πιστεύω των ανθρώπων που σε στήριξαν.
    Η δύναμη Αντώνη πηγάζει από το λαό. Αν χάσεις Αντώνη αυτούς που σε στήριξαν στις 29/11/09 σε ποιους θα στηριχθείς;
    Εγώ άλλον Αντώνη ψήφισα… άλλον Αντώνη έβλεπα μέχρι τον 11/2011 και άλλον Αντώνη τώρα. Και αυτός ο τελευταίος δε μου αρέσει… ούτε εμένα ούτε σε πολλούς από το ποτάμι των ΝΔατών που σε έκανε πρόεδρο στις 29/11/09… Τη δύναμη αυτού του ποταμού πρέπει να τη θυμούνται όλοι… μηδενός εξαιρουμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ!ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:40 Υποκλίνομαι για το σχόλιο σου. Συγχαρητήρια.
    Εκφράζεις τον κάθε έναν από εμάς. Άλλον Αντώνη ψηφίσαμε για πρόεδρο και άλλον Αντώνη βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.
    Αυτές ήταν οι κόκκινες γραμμές του? Αυτό ήταν το Ζάππειο 2? Η πλήρης υποταγή και προδοσία της Ελλάδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνη Σαμαρά,
    Ψάχνοντας εδώ στο μπλόγκ που αγαπώ και που σε καθημερινή βάση παρακολουθώ φανατικά, βρήκα ένα δημοσίευμα που σε αφορά τον Νοέμβριο του 2011.

    Μας έλεγες ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι σε πανικό και πρέπει να φύγει το συντομότερο.

    Μας έλεγες ότι "η ΝΔ κυρήσσει «ανένδοτο αγώνα» για να φύγει η κυβέρνηση", και χαρακτήρισες "λύτρωση για τη χώρα τις εκλογές".

    Σήμερα Αντώνη μετά την ολοκληρωτική κολοτούμπα σου δεν μας λες ότι η κυβέρνηση πρέπει αν φύγει αλλά την στηρίζεις. Και το ακόμα χειρότερο στηρίζεις έναν δήθεν πρωθυπουργό όργανο των εκβιαστών της Ελλάδας και το ακόμα χειρότερο έναν δήθεν πρωθυπουργό που δεν τον έχει εκλέξει κανένας. Απλώς τον διορίσατε Αντώνη.


    Μας έλεγες ότι "ο Παπανδρέου φοβάται τις εκλογές γιατί δεν εμπιστεύεται τη δημοκρατία και το λαό", και ότι "δεν πρέπει να αφήσουμε τον κ. Παπανδρέου να πάρει τη χώρα στο γκρεμό μαζί του".

    Σήμερα Αντώνη όχι ανένδοτο αγώνα δεν έχεις κηρύξει για να σωθεί η Ελλάδα αλλά σύμπραξες με τους πράσινους προδότες της Ελλάδας και σπρώχνεις μαζί τους την Ελλάδα στον γκρεμό..


    Έλεγες ότι ο Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο μέσον μιας καταιγίδας και ότι «Ο αγώνας μας θα είναι ανένδοτος και ενωτικός».

    Σήμερα Αντώνη όλοι μας βλέπουμε πόσο ενωτικά αντιμετωπίζεις τους προδότες της Ελλάδας.


    Έλεγες ότι "Η κυβέρνηση εκβιάζει τον λαό να αποδεχθεί τη δανειακή σύμβαση και την λάθος πολιτική"

    Σήμερα Αντώνη εσύ εκβιάζεις τους γαλάζιους βουλευτές με κομματική πειθαρχία να αποδεχτούν την νέα δανειακή σύμβαση και την λάθος πολιτική. Στηρίζεις αυτό που κατηγορούσες. Την δανειακή σύμβαση και την λάθος πολιτική.

    Διάβασε λοιπόν Αντώνη τι έλεγες στις 2 Νοεμβρίου 2011
    http://filiatranews.blogspot.com/2011/11/blog-post_7755.html

    Αντώνη Σαμαρά, έστω και την τελευταία στιγμή σύνελθε και κοίτα καθαρά μπροστά σου τον γκρεμό που πας να ρίξεις την Ελλάδα. Κινείσαι σαν υπνοτισμένος προς τον γκρεμό νομίζοντας ότι μπροστά σου υπάρχει ένας παράδεισος.
    Ξύπνα Αντώνη γιατί θα ξυπνήσεις απότομα από τον υπνοτισμό την ώρα που θα κάνεις ελεύθερη πτώση στον γκρεμό. Και τότε επιστροφή δεν θα υπάρχει.
    Ρίξε την κυβέρνηση Παπαδήμου απόψε. Γρεμοτσάκισε τους στον γκρεμό προσφεύγοντας σε εκλογές και άσε τον λαό να αποφασίσει την μοίρα του. Είστε πολύ λίγοι εσείς για να αποφασίσετε την μοίρα ενός ολόκληρου λαού Αντώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα από τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς όρους κλπ. Ούτε αν μας βολεύει (ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ) η πτώχευση , η δραχμή ή το αντίστροφο. Ποιος νοιάζεται όμως για μας; Η αριστερά της Αλέκας και της Λιάνας ; Μπορώ να εμπιστευτώ σήμερα κάποιον που πιστεύει ακόμα στο …… Στάλιν; (ήμαρτον!) ή σε κάποια που καπνίζει αρειμανίως από τηλεοράσεως μπροστά στα παιδιά ΜΟΥ νομίζοντας ότι αντιστέκεται ; (σε ποιόν και γιατί;). Μήπως νοιάζεται η Αριστερά του Τσίπρα; Μα αυτοί όταν καιγόταν η Αθήνα (προσοχή: δεν λέω ότι την έκαψαν και αυτοί) έπαιζαν τους επαναστάτες του κ… . Στα Τρίκαλα πρωτοστατούσε ο γνωστός Φώλιας (τον θυμάστε άραγε από τις καταλήψεις στο Χημείο;) που ήταν διαχειριστής επί χρόνια ευρωπαϊκών προγραμμάτων και με αυτά ζούσε. Καλός άνθρωπος και συμπατριώτης ο Κουβέλης αλλά οι δικοί του μέχρι προχτές τα έλεγαν περίπου όπως ο Πάγκαλος. Ή μήπως θα μας γνοιαστεί ο όψιμα εμφανισθείς …. Παρασκευάς Αυγερινός; (ήμαρτον – τρις) . Μήπως θα νοιαστεί για μένα ο Καρατζαφέρης; Κακά τα ψέμματα : έχω να στηριχτώ μόνο στον Σαμαρά. Που τον ψήφισα σχεδόν με κρύα καρδιά αλλά και με τετράγωνη λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ;2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.