Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πυρετώδης οι ετοιμασίες για το παζάρι των Φιλιατρών

Με πυρετώδης ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες στησίματος του στεγάστρου που θα φιλοξενήσει τους μικροπωλητές για το πανηγύρι των Φιλιατρών.

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί σε όλο τον δρόμο από το τέλος του πεζόδρομου μέχρι και επάνω την Εκκλησία και συνεχίζονται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου (1ος παράλληλος της αγοράς) και θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με πληροφορίες μας μπροστά από το κατάστημα ρούχων του κ. Φλιντίση.

Ωστόσο ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα των ...........

μικροπωλητών έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην πόλη και αναμένουν το τέλος των εργασιών για να ξεκινήσουν από αύριο 4 του μηνός να στήνουν τους πάγκους με τα εμπορεύματα.

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενη δημοσίευση μας η έναρξη του πανηγυριού θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου και θα λήξει στις 10 του ίδιου μήνα παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που κάνει λόγο για ημερομηνίες 8-12.
Την επιβεβαίωση για τις ημερομηνίες 5-10 Φεβρουαρίου έδωσε σε συνεργάτη μας με δήλωση του αποκλειστικά στο Φιλιατρά News ο πρόεδρος του συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδος κ. Σταμάτης Μέλλος.
Μιλώντας στο Φιλιατρά News ο κ. Μέλος είπε ότι πιστεύει πως ο κόσμος θα έρθει στο πανηγύρι, θα το αγκαλιάσει θα το στηρίξει όπως πάντα και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος στην φιλόξενη πόλη των Φιλιατρών.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ημερομηνίες 8-12 που έχουν ανακοινώσει ο κ. Μέλλος υποστήριξε ότι είναι ένα λάθος που έχει γίνει από την Δημοτική αρχή όπου με μια ορθή επανάληψη με τις σωστές ημερομηνίες θα λυθεί το θέμα.

Ακούστε την δήλωση του κ. Μέλλου που μίλησε στον πρώην Διαχειριστή μας για το θέμα.




2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.