Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Έκοψε την πίτα της η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Την πίτα της έκοψετο τοπικό τμήμα Μεσσηνίας της ΠΕΠΤΕΓ(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ) στις 29/1/2012 στο ξενοδοχείο REX.
Ήταν μια επιτυχημένη συνάντηση των Γεωπόνων ΤΕ της μεσσηνίας όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του χώρου αλλά και η καλή πορεία του κατα την διάρκεια του προηγούμεου έτους.

Κατα τον χαιρετισμό της προέδρου του Δ.Σ. κυρίας ...............

Δήμητρας Λυμπεροπούλου τονίστηκε η ανάγκη ενότητας του συλλόγου διότι όπως χαρακτηριστικά είπε "σε καιρούς δύσκολους όπως οι τωρινοί όπου η οικονομική κρίση γονατίζει όλες τις κοινωνικές ομάδες, η ενότητα και η Αλληλεγγύη είναι ίσως ενας αποτελεσματικός τρόπος αντίδρασης και ταυτόχρονα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο γι αυτό και επειδή η ανεργία είναι δεδομένη, όχι μόνο στον δικό μας επαγγελματικό χώρο αλλά σε όλους τους Επαγγελματικούς χώρους, ας προσπαθήσουμε να είμαστε ενωμένοι και Αλληλέγγυοι".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. Αποφάσισε να μην ζητήσει την ετήσια συνδρομή από τα μέλη του Συλλόγου αναγνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Συλλόγου λόγω της ανεργίας που αντιμτωπίζουν.



2 σχόλια:

  1. ο τζανετος κατσιμιχας δηλωσε (defence.gr) οτι δεν χρειαζονται δημοπρατηρια, ο ΑΣΦ τι λεγει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διορθωση
    http://www.defencenet.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.