Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ετήσιος χορός του ΠΑΟ Καλονερού το Σάββατο 25/2 στο κέντρο 'Ακρογιάλι'

ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ αποκριάτικο χορό του πραγματοποιεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 8 το βράδυ ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλονερού στο παραλιακό κέντρο 'Aκρογιάλι' στο Καλονερό μετά το διάλειμμα των ημερών που διανύουμε καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο ετήσιος χορός έχει ..........

καθιερωθεί μαζί με τις υπόλοιπες δράσεις του Δ.Σ. της Ομάδας όπως τονίζει ο Πρόεδρος Δημήτρης Καραχάλιος καθώς θα υπάρχει ζωντανή μουσική από μια εξαιρετική ορχήστρα, πλούσιο μενού με δωρεάν κρασί αλλά και εκπλήξεις που θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα που θα δοθούν σε όλους.

Παράλληλα το Δ.Σ. θα προβεί σε απολογισμό της δράσης του αλλά και τους στόχους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς η Ομάδα συνεχίζει την πορεία της στο Πρωτάθλημα χωρίς να περιμένει την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο το μήνυμα που στέλνει το Δ.Σ. είναι ότι "ο ΠΑΟ Καλονερο διατηρεί πάντα ακέραια την αξιοπρέπειά του, με αξιοπρέπεια κερδίζουμε και με αξιοπρέπεια χάνουμε πάνω από όλα".

Το θετικό πάντως είναι ότι η Ομάδα έχει ανασυγκροτηθεί με την βοήθεια του νέου Προπονητή Χρήστου ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος φαίνεται ότι θα βρίσκεται και την νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.