Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Δέσμευση της ΔΕΗ για ενημέρωση της Περιφέρειας πριν από οποιαδήποτε διακοπή ρεύματος

Με νέα καταλυτική παρέμβαση του στον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ζήτησε και εξασφάλισε την δέσμευση του, ότι προτού η ΔΕΗ προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια διακοπής ρεύματος θα ενημερώνεται η Περιφέρεια. Ο Πέτρος Τατούλης εξέφρασε την απόλυτη αντίθεση του στη διακοπή του ρεύματος σε νοικοκυριά που δεν έχουν τη δυνατότητα καταβολής της έκτακτης εισφοράς και ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει αποδεκτό.

Ο Περιφερειάρχης σε επικοινωνία που είχε με τον .............

Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ κ. Σπύρο Μυλωνά επανέλαβε την απόλυτη θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αποτελεί και ομόφωνη πολίτική απόφαση του ΠΕΣΥ, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί τη διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριό που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα καταβολής του αντίστοιχου ποσού.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μάλιστα ζήτησε την διερεύνηση περιπτώσεων διακοπής του ρεύματος που έχουν αναφερθεί στην περιοχή της Κορινθίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι αποδεκτή η είσπραξή χαρατσιών μέσω μιας Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία μάλιστα έχει αναλάβει την παροχή του κοινωνικού αγαθού της ηλεκτροδότησης στους πολίτες.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με ομόφωνη απόφασή του, η οποία έχει διαβιβαστεί στα αρμόδια υπουργεία και στη ΔΕΗ, έχει εκφράσει την απόλυτη αντίθεσή του στην επιβολή τέλους και στην είσπραξή του μέσω μιας ανώνυμης εταιρείας παροχής κοινωνικού αγαθού στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.