Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ετοιμάζουν παρέλαση με ...προσκλήσεις (!!!) την 25η Μαρτίου για να αποφύγουν αντιδράσεις!

Έχει …χαθεί η μπάλα στη κυβέρνηση!

Η χώρα καταρρέει και αυτό που τους απασχολεί είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και οι αντιδράσεις που μπορεί να προκληθούν από το κόσμο!

Τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου φαίνεται ότι …πόνεσαν πολύ και τώρα η κυβέρνηση Παπαδήμου …παίρνει τα μέτρα της!!! Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, δύο μήνες πριν από τη παρέλαση (!) καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση! Οκτακόσια άτομα με ονομαστικές (!!!) προσκλήσεις θα κάθονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων!

Με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης ............

Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ! Και είναι απλά απαράδεκτο.





Το έγγραφο με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011 εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ. Διαβάστε τι γράφει:




1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.


2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.


3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.


4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).


onalert

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009,ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ.

    Δεν το πιστεύω Βασίλη. Πιο πολύ ο Παπδήμος μου δίνει την εντύπωση του πρωθυπουργού που έχει κατεβάσει ακόμα και τα σώβρακα του στον Τρόϊκα (Μην ξεχνάς ότι είναι τραπεζίτης, και ότι είναι κύριος υπεύθυνος που μαγείρεψε τα νούμερα για να μπούμε στο μπουρδελο-ευρώ) Αρα αμφιβάλω ότι ο με μέσον πρωθυπουργός της καρπαζιάς διαπραγματεύεται σκληρά με την τροίκα. Παιχνίδι στρατηγικής σε ένα στημένο παιχνίδι μου θυμίζει το σκηνικό παρά σκληρής διαπραγμάτευσης.

    Εχω την υποψία όι συμμετέχουμε σε ένα πείραμα της ξεκ.....ρας του Βερολίνου που λεει και ο Τράγκας και όλα αυτά γίνονται για να δουν τις αντιστάσεις του κόσμου.
    Δεν ξερω τι θα γίνει αν υπάρξει γενικός ξεσηκωμός του κόσμου.

    Μην ξεχνάμε και ένα ακόμα παράγοντα. Οι πολιτικοί θέλουν την νεολαία μαστουρωμένη και κατεστραμμένη για να μην αντιδρά.
    Οπότε ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου είναι OFF. Οτι κάνουν θα το κάνουν οι μη έχοντες σχέση με την μαστούρα.
    Θυμίσου λίγο τι έγινε όταν οι αγανακτισμένοι απείλησαν το κοινόβιο του Συντάγματος τι έγινε.... Οι "Ατρόμητοι" βουλευτές έφευγαν σαν τα ποντίκια από τον Εθνικό κήπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.