Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε δημοσίευμα μας για τις υπερωρίες

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Απάντηση στο χθεσινό μας δημοσίευμα με την μη πληρωμή ωρών και υπερωριών στο προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπρισσίας, μας απέστειλε ο Αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου κ. Πάνος Μπόζος.

Ο Κ. Μπόζος αναφέρει στην απάντηση του ότι δεν είναι μόνο θέμα νοσοκομείου αλλά και άλλων φορέων που καθυστερούν.
Ωστόσο μας ενημερώνει ότι σήμερα 13-1-2012 πληρώθηκε μέρος του οφειλόμενου ποσού των υπερωριών και αναμένουμε τα υπόλοιπα χρήματα.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Μπόζου αναφέρει: ........


Κυπαρισσία 13-1-2012

Γραφείο Αναπληρωτή Διοικητή

Αγαπητά Φιλιατρά News,

Σχετικά με το δημοσίευμά σας της 12-1-2012 με τίτλο ‘’Απλήρωτοι οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Έχουν να πάρουν ώρες και υπερωρίες από τον Ιούνιο !! ‘’.
Οφείλουμε την εξής απάντηση .

1. οι μισθοί και τα δώρα όλων των υπαλλήλων του Νοσοκομείου πληρώνονται κανονικά κάθε 13η και 27η του μήνα.

2. πράγματι υπάρχει καθυστέρηση για την πληρωμή των υπερωριών. Χωρίς να αναζητούμε εύκολες δικαιολογίες ή να προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση στο πρόβλημα της πληρωμής των υπερωριών δεν εμπλέκονται μόνο οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Εμπλέκεται η Ενιαία Αρχή Πληρωμών, η Υπηρεσία Εντελλομένων, η Δ.Ο.Υ., η Τράπεζα και όπως λέει ο λαός μας ‘’…όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργή να ξημερώσει…’’

3. το συνολικό ετήσιο μισθολογικό κόστος για τους 250 περίπου υπαλλήλους του Νοσοκομείου είναι περίπου 6.000.000 € και καταβάλλεται κανονικότατα. Το κόστος των υπερωριών είναι περίπου 16.000 € το μήνα δηλαδή αναλογεί κατά μέσο όρο περίπου 100 € για κάθε υπάλληλο. Προσοχή ! Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν τα έχει ανάγκη ή ότι δεν τα δικαιούται αφού είναι δεδουλευμένα, ιδίως τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Αλλά να ισχυριζόμαστε ότι το προσωπικό βρίσκεται σε αναβρασμό θεωρώ ότι είναι κάπως υπερβολικό.

4. σε κάθε περίπτωση σήμερα 13-1-2012 πληρώθηκε μέρος του οφειλόμενου ποσού των υπερωριών και αναμένουμε την καταβολή εκ μέρους του Υπουργείου και του υπολοίπου ποσού για να εξοφληθούν όλες οι οφειλές.

Με τιμή,

Πάνος Ι. Μπόζος
Αναπληρωτής Διοικητής

ΣΧΟΛΙΟ - Απαραίτητη Διευκρίνηση

Κ. Μπόζο, ΟΥΔΕΠΟΤΕ θίξαμε το θέμα της τακτικής μισθοδοσίας του προσωπικού του Νοσοκομείου παρά μόνο το θέμα με τις ώρες και τις υπερωρίες που έχουν να πάρουν από τον Ιούνιο όπως μας εμπιστεύθηκε η αναγνώστρια μας.
Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ακόμα και 100 ευρώ να είναι τα οφειλόμενα χρήματα από τις υπερωρίες αν τα προσθέσετε είναι χοντρικά από τον Ιούνιο μέχρι και τον Νοέμβριο χοντρικά 600 ευρώ.
600 ευρώ κ. Μπόζο είναι σημαντικότατο ποσό για την κάλυψη αναγκών μιας οικογένειας.
Όσο για το αν βρίσκονται οι υπάλληλοι σε αναβρασμό ή όχι, οι πληροφορίες που έχουμε, αναφέρουν ότι έχει τοιχοκολληθεί ανακοίνωση - διαμαρτυρία των εργαζομένων έξω από τα γραφεία των κλινικών (παθολογικού τομέα και Χειρουργικού τομέα), εξωτερικών ιατρείων καθώς και σε άλλους χώρους του Νοσοκομείου. Οπότε μάλλον υπάρχει κάποιος σχετικός αναβρασμός στο προσωπικό, δεν νομίζετε;
Όπως και να έχει το θέμα, ευχαριστούμε για την απάντηση. Την δημοσιεύουμε προς ενημέρωση του νοσηλευτικού και ιατρικού και παραιατρικού προσωπικού το οποίο γνωρίζουμε ότι παρακολουθεί το Φιλιατρά News πολύ στενά.

23 σχόλια:

  1. ΜΑΓΓΕΣ,
    ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΡΙΞΑΝΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΟΥΦΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ -ΚΛΕΒΕΙ ΧΡΟΝΟ-ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον οι μίζες των Υπουργών και των παρατρεχάμενων τους.
    Οι υπάλληλοι έριξαν το σύστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ?
    ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ πχ.ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ η ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΦΙΛΕ Admin Team ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ??
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασφαλώς και μπορεί να πέφτουν μίζες.... Σαν τους υπουργούς όμως... Σαν κατι κομματόσκυλα τύπου Τσουκάτου της Πόπης (που έλεγε η αείμνηστη Μαλβίνα) δεν νομίζω....
    Δες SIEMENS... ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΙΖΕΣ....
    Είπες κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλαρακι μην χρησιμοποιεις τη λεξη κομματοσκυλο.
    κοκινιζει ο διευθυντης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρεπει να ξερουμε οτι ο κυριος διοικιτης του νοσοκομιου της κυπαρισσιας εναι ενας εξερετος ανθρωπος και ενας εξερετος διοικητης οποτε πας ειναι εκει και η πορτα του γραφειου του ειναι ανοικτη για ολον τον κοσμο αλλα και αν εχουμε στα φιλιατρα το εκαβ το εχουμε γιατι το ειθελαι αυτος και τον ευχαριστουμε για αυτο θα πρεπει μερικα πραγματα να τα λεμε και παλι σε ευχαριστουμε.Σ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ.ΘΥΜΑΣΤΕ,ΔΩΡΕΕΣ ΦΙΛΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν διαφωνώ με το σχόλιο σου. Πράγματι όσα γράφεις ισχύουν και παρα ισχύουν.
    Δεν φερόμαστε κατά του κ. Μπόζου. Απεναντίας μάλιστα που θέτουμε ένα πρόβλημα των εργαζομένων και ζητάμε την άμεση λύση του. Άλλωστε ο κ. Μπόζος μας διαβάζει καθημερινά, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό, και όποτε έχουμε δημοσιεύσει κάτι μας έχει απαντήσει από μόνος του και είναι προς τιμήν του.
    Δεν ελέγχεται ο κ. Μπόζος. Ελέγχεται ο μηχανισμός που καθυστερεί την πληρωμή των υπερωριών του προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΠΩΣ ΓΙΝΩΝΤΑΙ,η ΑΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΩ ..ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΑΡΜΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ??

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο κ.ΜΠΟΖΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ.
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ?

    ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ?
    ΟΤΙ η ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ η ΛΟΥΦΑΡΕΙΣ η ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ?

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 1,11 πμ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ πχ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ η ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΥΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ,ΤΟΤΕ Η ΥΠΥΡΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ??

    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
    ΠΡΩΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ - ΠΟΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ (ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ BLOG ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΕΧΟΥΝΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΟΣ "ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ" ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ.

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 75-80 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 170 ΕΥΡΩ.
    ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ 170 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ 4.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
    ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΤΕ ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ - ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΛΥΣΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΑΣ Ο ΔΡΟΥΜΑΠΛΗΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΘΕΛΗΣΗ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΦΑΒΡΙΚΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ!! ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ?
    ΜΗΠΩΣ Η κ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντε να καντε καμια δουλεια εσεις ολοι που γραφετε,αμαν ποια ολα τα ξερετε,,,,μαλον ομως τρωτε ξυλο απο την κυρας σας και βγαζετε εδω τα αποθημενα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΟΜΩΣ...ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΚΛΕΒΕΙ .ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ.ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΚΛΕΒΕΙ .ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ.ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Η ΗΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Η ΗΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.