Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Μια πολύ ζεστή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, διοργάνωσε χθες το απόγευμα στις 19:30 ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Η αίθουσα φάνηκε πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση δημιουργώντας μια πολύ όμορφη, ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας ..........

Κώστας Κόλλιας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ιωάννης Φλιντίσης και Παναγιώτης Τσίγγανος, ο πρόεδρος της Τοπικής Δημοτικής ενότητας Χαράλαμπος Στάμος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας και πλήθος κόσμου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων κ. Βιβή Παντελάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και είπε ότι ο Σύλλογος Φιλοπροόδων κάθε χρόνο ανοίγει την χρονιά με τη δική του ξεχωριστή εκδήλωση. Ερχόμαστε να καμαρώσουμε τα παιδιά μας που είναι το μέλλον του τόπου μας τόνισε η κ. Παντελάκη.

Ο Σύλλογος υπάρχει χωρίς καμία διακοπή από το 1926 είπε η κ. Παντελάκη, και είναι ο πιο δραστήριος σύλλογος όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και στην Ελλάδα ολόκληρη. Είναι αξιοθαύμαστο το πως εχει καταφέρει να συντηρήσει επί τόσα χρόνια μια φιλαρμονική η οποία είναι δαπανηρή, να δημιουργήσει το πάρκο και να το συντηρήσει, να έχει το τμήμα των παραδοσιακών χωρών και να κάνει και τόσες εκδηλώσεις. όλα αυτά είναι μια συλλογική προσπάθεια πολλών ανθρώπων επι πολλών ετών.
Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων υπάρχει γιατί είναι συλλογική προσπάθεια πολλών ανθρώπων και της αγάπης που πρέπει να δώσουμε ένα μέλλον ουσιαστικό στα παιδιά αυτής της πόλης.
Τις πίτες του συλλόγου τις έφτιαξε η κ. Ρένα Γεωργοπούλου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας αφού συνεχάρη τα παιδιά της Φιλαρμονικής που την παραμονή των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στους πολίτες δίνοντας στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα. Συνεχάρη τον Μαέστρο της Φιλαρμονικής Παναγιώτη Φωτεινέα, και τα παιδιά του χορευτικού του συλλόγου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στην Μαραθούπολη και εισέπραξαν τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες όλου του κόσμου.
Ευχαρίστησε και καλησπέρισε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση γεμίζοντας την αίθουσα του συλλόγου.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας η Φιλαρμονική του Συλλόγου έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Φωτεινέα ενώ μετά από την φιλαρμονική την σκυτάλη πήρε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.

Συνεργάτης του Blog μας βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Φιλοπροόδων και για λογαριασμό μας, ετοίμασε ένα όμορφο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας Video για να πάρετε μια γεύση από την εκδήλωση. Κυρίως εσείς οι εκατοντάδες αναγνώστες μας από το εξωτερικό.

Απολαύστε το.




9 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΙΟΥΖ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολο φυγουρα ειναι βιβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. trixes katsares... xailikia kai xaimalia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην Διαχειριστής5 Ιανουαρίου 2012 στις 3:33 μ.μ.

    Γιατί ρε παιδιά τόση κακομοιριά??? Πείτε μια καλή κουβέντα ρε. Δεν ήταν η Βιβή η εκδήλωση. Η κοπή της πίτας ήταν. Τι είσαστε εσείς ρε? Μην πείτε ποτε μια καλή κουβέντα. Μόνο γκρίνια και κακομοιριά βλέπω.
    Αν νομίζετε ότι είστε πιο ικανοί από την Βιβή ας πάει έστω ένας ή μια και να πει θέλω να βάλω υποψηφιότητα και αν βγω να αναλάβω την προεδρία. Να δούμε ποιός -ποιά μπορεί να προσφέρει περισσότερα από την Βιβή. Αμφιβάλω ότι θα υπάρχει ικανότερος.Πείτε ρε μια καλή κουβέντα για μια πολύ ζεστή εκδήλωση σαν την χθεσινή. Αμάν δηλαδή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσοι σύλλογοι δουλεύουνε στα Φιλιατρά σαν τους Φιλοπρόοδους; Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτή γυναίκα και όλοι τους εκεί είναι αξιέπαινοι. Εύχομαι να τα καταφέρουν με την οικονομική κρίση για να είμαστε κι μεις περήφανοι μέσα από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XRONIA POLA BIBI MOU APO MONTREAL.
    MPRABO POU ANEXHS AKOMA.
    POLU OREO TO VIDEO. ME KANATE NA NOMIZO OTI EIMAI STA FILIATRA.
    FILHA POLA STO FILIATRA NEWS KAI STOYS FILIATRINOYS.

    MARRY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με τον πρώην διαχειριστή σε ότι έγραψε. Κάποιοι τρέφονται από την γκρίνια με τους άλλους.
    Από την στιγμή που η Παντελάκη το μόνο που προσφέρει χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για εκείνη είναι πολιτισμός, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δεν το σέβονται. Και θα συμφωνήσω με τον πρώην διαχειριστή. Αν υπάρχει κάποιος ή κάποια που είναι καλύτερος ή καλύτερη, ικανότερος ή ικανότερη από την κυρία Παντελάκη ας πάει να διεκδικήσει την προεδρία και να αποδείξει ότι εκείνη δεν έκανε αρκετά.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομορφη εκδηλωση. Καλα στημενη, αψογο το προγραμμα της φιλαρμονικης.
    Και του χρονου να ειστε καλα να ξανακανετε κοπη πιτας και εσεις αγαπημενοι μου φιλοι του blog να μας δειχνετε Φιλιατρα Φιλιατρα Φιλιατρα.

    Γιαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bravo. Kalh douleia ginetai ston sullogo.Apo Amerkh, Chicago,xairetismata !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.