Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

ΜΕΡΟΣ 2ο

Μετα απο συννενόηση και την συνεργασία που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε με το φιλικό μας KopanakiNews σας παραθέτουμε και τα υπόλοιπα Video με τις τοποθετήσεις Σωτηρόπουλου, Κουκούμη και δημοτικών συμβούλων.

Όπως μας ενημέρωσε ο φίλος μας απο το Κοπανάκι έρχονται άλλα δυο με τρία ακόμα Video τα οποία θα βάλουμε όταν τα ανεβάσει κι εκείνος.

Δειτε τα παρακάτω Video










6 σχόλια:

  1. Κυρίες και Κύριοι , βλέποντας τις φωτογραφίες Σας στην πιο πάνω ανάρτηση με βάζει σε πειρασμό να κάνω τα σχόλιά μου και για τις εκφράσεις σας μα και για τις αποφάσεις σας ! ! !
    Διαβάζω στις αποφάσεις σας ότι βασίζεστε στα άρθ. 21 , 22 -- 24/9-20/10/1958 Βασιλικού Διατάγματος ( τα καλά και συμφέροντα ! ) και με την τροποποίηση του άρθρ. 10 του Ν. 1080/1980 ! ! !
    Αγαπητοί Κύριοι κι αγαπητές Κυρίες της Διοίκησης του Δήμου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ , ο κ. Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και το Συμβούλιό του επικαλούνται το Βασιλικό Διάταγμα του 1958 και την τροποποίηση του 1980 και αποφασίζουν για το Σ Η Μ Ε Ρ Α ! ! ! . . . 2 0 1 2 ! ! !
    Μήπως Κυρίες και Κύριοι είστε Ε κ τ ό ς εποχής ; ! ! ! !
    Μήπως βλέπετε , μόνο , τα καλά και συμφέροντά σας ; ! ! !
    Μήπως δεν κατανοείτε το τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία ; ! ! ! Α π ο λ ύ σ ε ι ς - μειώσεις μισθών και Συντάξεων - Επιβολή χαρατσιών με κάθε τρόπο στον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα του . . . 2012 ! ! !
    Εσείς προτείνετε αυξήσεις στο 20 % και άνω , τη στιγμή που Ά ν θ ρ ω π ο ι χάνουν τις δουλειές τους - απολύονται και κάποιοι έχουν μείωση στους μισθούς και τις συντάξεις τους πάνω από 40 % ! ! !
    Κύριοι και Κυρίες , είστε Α ν α ί σ χ υ ν τ ο ι ! ! ! Δείξτε λίγη Α ν θ ρ ω π ι ά ! στη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η ελληνική οικογένεια !
    Μόνο για μεγάλα λ ό γ ι α και μ ε γ ά λ ε ς ΕΥΧΕΣ μου `στε . . . Κυρίες και Κύριοι της Ντόπιας μας Διοίκησης ! ! !
    Βρεθείτε πιο κοντά στο δυστυχή κόσμο ( Άγιες ημέρες που διανύουμε ! ) , βρεθείτε συμπαραστάτης του αν μπορείτε - αλλά, δυστυχώς, δε μπορείτε! ! !
    Αντί για τις αυξήσεις που επιβάλετε . . . . . . μ ε ι ώ σ τ ε αντίστοιχα με τις μειώσεις που έχει δεχτεί όόόοολη η δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία ! ! ! ! !
    Δ υ σ τ υ χ ώ ς ! ! ! ! Στην κατάντια που έχει φτάσει η κοινωνία μας Μ Ε Γ Α Λ Ο μερίδιο ευθύνης έχει και η Αυτοδιοίκηση - Τ ο π ι κ ή και Περιφερειακή ! ! !
    Μ ε γ ά λ α γλέντια ! ! ! με δημάρχους και τα Συμβούλιά τους ( πλειοψηφίες και μειοψηφίες - κι αυτοί στα γλέντια - μέσα ! ! ! ) και Νομάρχες και Περιφερειάρχες ! ! ! ! !!
    Κυρίες και Κύριοι ο κόσμος δε Σας πιστεύει . . . πλέον ! ! !
    Είστε για πολλοστή φορά . . . α ν α ξ ι ό π ι σ τ ο ι ! !!!
    Μ ό ν ο . . . λ ό γ ι α . . . λ ό γ ι α . . . λ ό γ ι α . . .
    . . . Α ν τ ί ο Σ α ς ! ! !
    . . . κι έρχεται και το δ ί σ ε κ τ ο 2012 ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και στα δυο blog για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν. Μπράβο σας, και συνεχίσετε να είστε ενωμένοι. Μόνο με συνεργασία θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.
    Χρόνια πολλά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ-ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ Κ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ,Κ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΤΕΡΗΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΘΕΛΩΝΤΑΣ Κ ΜΗ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ(ΒΛΑΚΕΣ).Κ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ για να αρχισει να βγαινουν λειστες με τους οφειλέτες τότε να δείτε πως θα τρέχουν να πληρώσουν να γλειτωσουν την ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΥΖΕΡ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Ο ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΗΡΙΝΗΣ??? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.