Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμάζουν αυξήσεις σε καθαριότητα και φωτισμό στον Δήμο Τριφυλίας.

Αναπροσαρμογή στα τέλη καθαριότητας και φωτισμού ετοιμάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας.

Ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε....



20 σχόλια:

  1. "δεν θα κανω αυξησεις" νομιζω οτι φωναζε ο κολλιας σε καθε ομιλια που εκανε ή κανω λαθος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο σαν αστείο μπορώ να το δεχτώ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμαστείτε Δημότες του Δήμου Τριφυλίας να ξηλωθείτε. Ο τέως Δήμαρχος Κυπαρισσίας και νυν Αντιδήμαρχος (ή μήπως να πω δήμαρχος κ. Κόλλια;;;) Γιώργος Σαμπαζιώτης έχει άγριες διαθέσεις για αυξήσεις σε καθαριότητα (εδώ γελάνε και οι κότες) αλλά και στον φωτισμό(εδώ γελάνε οι κοκότες)....

    Οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας έχουν βαρεθεί να βλέπουν τα απορριμματοφόρα να περνάνε από τους κάδους 6 και 7 φορές της ημέρα, να τρέχουν τα απορριμματοφόρα μόλις αντιληφθούν μια σακούλα σε κάδο, έχουν να δουν σκουπίδι σε δρόμους και σε κάδους (όπως για παράδειγμα εδώ http://filiatranews.blogspot.com/2011/12/blog-post_6507.html ) εδώ και κάτι χρόνια και σου λέει ο Σαμπαζιώτης ε μα τους κερατάδες, με τόση καθαριότητα που προσφέρει ο Δήμος πρέπει να σας κάνουμε αυξήσεις. Τι νομίζατε;;; Ότι θα έχετε αυτό το επίπεδο καθαριότητας και δεν θα πληρώσετε παραπάνω;;;
    Εμπρός λοιπόν ξηλωθείτε δημότες Τριφυλίας.

    Ε ρε ξινισμένα γιαούρτια και κλούβια αβγά στην μάπα που χρειάζεται να πέσουν σε ορισμένους του Δήμου Τριφυλίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ ψήφισε ο λαός τι να κάνουμε ? ΚΑΛΗΚΡΆΤΗ ΉΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Λεφτά λέγανε υπάρχουν πουντα???Περιμένετε να έχει ο δήμος απο που??? Σασ φταίει ο Κόλλιας δηλαδή ο Σωτηρόπουλος θα έβρισκε???Ρε φουλάκια με τι πετρέλαιο θα κινιόταν το αποριματοφόρο με τα λεφτα που έβαζαν ο Στάμος και ο Πούλος από την Τσέπη τους?? ο Σαμπαζιώτης εδώ δτην Κυπαρισσία τι έκανε για ελάτε να τον ρωτήσετε.Μονο σε σας βρωμάνε? για παντε μεχρι Γαργαλιάνους να δείτε φταίει ο Ανδρινόπουλος?? ο Αγγελόπουλος θα τα καθάριζε??ή θα έβαζε λεφτά από την τσέπη του όπως έκαναν στα Φιλιατρα.Γκοτσης-Τσαφαρας αυτούς θέλετε λαμόγια πασόκια. Χάρβαλο ξαναέρχεται ο φαρμακοποιός τρέμετε τρέμετε. - Π.Τατ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε άσχετε τα λεφτα για τα τέλη του δήμου που πάνε??Στο κράτος ο Δήμος παίρνει μπαρμπούτσαλα.Ρώτα και τον Σωτηρόπουλο.Εχεις καταλάβει ότι με τον καλικράτη σε λίγο θα πληρώνει ο πολίτης μέχρι και τα κέντρα υγείας???? Το πασοκ μας έφερε εδώ μειώσειε μισθών κ.α. Ειχε δίκιο τελικά ο Ξύγκας που δεν ήθελε δήμο Τριφυλίας.Μας χώσανε να πληρώνουμε τα χρέη των άλλων.Δοξα και τιμή.Οσον αφορα τα γιαούρτια Όπου πασοκ και σακούλα και σε ορισμένους σε κάτι Blogs χρειάζονται που κατηγορούν χωρις να ρωτάνε copy paste !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακούστε και κάτι άλλο και ρωτήστε στο πρατήριο του κύριου Γριβοκωστόπουλου για το αληθές.Ο δήμος Τριφυλίας λόγω χρεών προς το πρατήριο ο εν λόγω πρατηριούχος δεν προμήθευε με καύσιμα την δημοτική ενότητα Φιλιατρών.
    Επίσης ρωτήστε τον ποιοί του πλήρωναν τα λεφτα για να βάλει στο αποριματοφόρο πετρέλαιο που αν δε το έκαναν θα μας έτρωγε η βρώμα για πολλές εβδομάδες.
    Και κάτι άλλο και ρωτ'ηστε τους ηλεκτρολόγους του δήμου καθώς και καταστήματα που πουλάνε λάμπες,Επι 8 μήνες για τον δημοτικό φωτισμό φιλιατρών -Αγ Κυριακή-Αγρίλη- Εξοχικού -χαλαζονίου-Πλάτης και Χριστιάνων κάποιοι ανέλαβαν προσωπικώς την δαπάνη για την αγορά λαμπτήρων διότι ο δήμος δεν είχε σάλιο.Ποιοί νομίζετε το έκαναν?Ο Στάμος και ο Πούλος αλλιώς Θα βασίλευε το σκοτάδι!Με ένα αποριματοφόρο την ημέρα δεν θα μπορούσε να γίνει τιποτα το καλύτερο μου είπε οδηγός του δήμου.Πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση πανελληνίως.Να πετάμε πέτρεσ εκεί που πρέπει.Ρώτησα και έμαθα!!Για την πίσσα δεν είπατε τπτα ρωτήστε για να έχετε πλήρη εικόνα. Κωσ. Βασιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θεματάκι είναι από ενημέρωση του Δήμου και από πουθενά copy paste.
    θα συμφωνήσω με τους παραπάνω και ειδικά με τον 5:20μ.μ.
    Για να έχεις το θάρρος να ζητήσεις αύξηση, θα πρέπει πρώτα να παρέχεις σωστή υπηρεσία καθαριότητας, φωτισμού (μιας και αυτά τα δυο γράφονται στην ενημέρωση απο τον Δήμο).

    Οταν ο Δήμος αφήνει αμάζευτα τα σκουπίδια στους δρόμους, όταν δεν παρέχει υπηρεσία στους δημότες την οποία πληρώνουν με τον λογαριασμό της ΔΕΗ, είναι πολύ μεγάλο το θράσος του Σαμπαζιώτη και του κάθε Σαμπαζιώτη της οικονομικής επιτροπής να ζητάει αυξήσεις.

    Ας προσφέρουν πρώτα αυτό για το οποίο πληρώνει ο κόσμος και μετά να έχουν μούτρα στον Δήμο Τριφυλίας να ζητάνε αυξήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για το 7:17. Τόσα χρήματα που μαζεύονται από Δημοτικά Τέλη μέσω ΔΕΗ που πάνε;;;;
    Τι γίνονται; Αν δεν κάνω λάθος είναι ανταποδοτικό τέλος αυτό.
    Που είναι λοιπόν η υπηρεσία του Δήμου την οποία πληρώνουν οι δημότες μέσω της ΔΕΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το copy paste πήγαινε στο μου λένε κάτι και το γράφω χωρίς να το έχω τεκμηριώσει.Τα λεφτα για τα δημοτικά τελη πάνε στο ταμείο του δήμου αλλα΄τα παίρνουνε οι εργολάβοι με κατασχέσεις γιατι χρωστάει ο δήμος.Οσον αφορα τον φωτισμό τα φιλιατρα πληρώνουν τα λιγότερα τέλη σε σχέση με Γαργαλιάνους και Κυπαρισσία και θα αυξηθούν λόγω επέκταση του δήμου στο δίκτυο φωτισμού.Αυτα πήρα ως απάντηση πριν από λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλ Εγώ σαν Φιλιατρινός με τον Καλικράτη θα πληρώσω ότι μου αναλογει για να δωθούν σε εργολάβους που τουσ χρωστάνε οι πρωην δήμοι Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων.Ρε τι χάλια έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΥΡΗ ,ΠΕΣΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον 6:55 μ.μ
    Το θέμα που μας έδωσες το ξέρουμε, το γνωρίζουμε. Οι αποδείξεις μας λείπουν για ο μεγάλο κράξιμο. Δεν έχουμε αποδείξεις όμως.... και χωρίς αποδείξεις δεν μπορούμε να μιλήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Πρώην Διαχειριστής19 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:35 μ.μ.

    "Τα λεφτα για τα δημοτικά τελη πάνε στο ταμείο του δήμου αλλα΄τα παίρνουνε οι εργολάβοι με κατασχέσεις"

    Εμένα πάλι δεν με νοιάζει τι κάνουν. Πληρώνω και πληρώνουμε ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΤΕΛΗ για καθαριότητα - Φωτισμό και καθαριότητα δεν έχουμε. Ο Φωτισμός πάλι σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι επαρκής. Λάμπες αγοράζει ο δημότης αντί να τις παρέχει ο Δήμος.
    ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ που λέγεται ΔΕΗ και σωστή υπηρεσία δεν υπάρχει.
    Και έχουν το απύθμενο θράσος να ζητάνε αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη.
    Συμφωνώ με τον ανώνυμο 5:20 στο σχόλιο του.
    Πρώτα κύριοι προσφέρετε σωστή υπηρεσία και μετα ζητήστε αύξηση. Αλλα να είστε μηδενικά στην συλλογή απορριμάτων και να εχετε το θράσος να ζητάτε παραπάνω χρήματα.
    Τελικά τα γιαούρτια εκτός από τους πολιτικούς πρέπει να πέσουν και σε κανέναν άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μισή αλήθεια=δεν ξέρω την αλήθεια. Αλλά και ποιόν ενδιαφέρει να την πει; Για παράδειγμα μας κακοφαίνεται να γίνει αύξηση στα δημοτικά τέλη γιατί απλά μας αφορά άμεσα, ενώ δε μας κάηκε καρφί που ο δήμος έχει διαφυγόντα κέρδη πολλών χιλιάδων ευρώ από τις μισθώσεις σε καντίνες ελέω Λαγκουβάρδου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:51 ενημερωσου πρωτα και μετα μιλα! Τα τελη για τις καντινες ηταν ιδια για ολη την Τριφυλια για το 2011, και οχι μονο για τον λαγκουβαρδο ο οποιος δημοπρατηθηκε και τελευταιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4:08πμ
    "και οχι μονο για τον λαγκουβαρδο ο οποιος δημοπρατηθηκε και τελευταιος!"

    Και σε τιμή πολυ ξεφτίλα..... Μόνο 500 ευρώ ε.... Τσάμπα πράγμα.... ΣΔΟΕ Υπάρχει να κάνει ένα έλεγχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και κάτι άλλο...Τα περισσότερα χρήματα που είναι κατασχεμένα, απο Φιλιατρινό εργολάβο έχουν κατασχεθεί, ούτε από Κυπαρισσία ούτε απο Γαργαλιάνους, ούτε απο Κοπανάκι...
    Η καντίνα δόθηκε τόσο γιατί υπήρχε μόνο αυτή η προσφορά... Ας ενδιαφέρονταν πιο πολλοί να ανέβαινε η τιμή δημοπρασίας...
    Πραγματικά, ενημερωθείτε λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημοπρασία με ένα πλειοδότη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στον πλανήτη. Αλλα ακόμα και να έγινε πράγματι δημοπρασία έπρεπε να ξεκινήσει η δημοπράτηση με ποσό που ο Δήμος εκκινεί την τιμή εκκίνησης πχ 20.000 ευρώ και από εκεί και μετά γίνεται η πλειοδοσία.

    Αλλα δημοπρασία με ελεύθερη τιμή εκκίνησης δεν υπάρχει. Και αν υπάρξει βρωμάει στήσιμο η υπόθεση.
    Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Η καντίνα στον Λαγκούβαρδο ήταν εξόφληση σε "προεκλογικό γραμμάτιο".
    Γιατί άραγε ανεξαρτητοποιήθηκε με επίσημη δήλωση του Δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη Κόλλια στο τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών κάνοντας λόγο για καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία ότι είναι τίμιος και καθαρός στην ζωή του;

    Η δημοτική αρχή ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.... Ενας εισαγγελέας μπορεί να μπει και να ψάξει τα πάντα;
    Ο περιφερειάρχης μπορεί να διατάξει μια έρευνα στον Δήμο Τριφυλίας για δημοπρατήσεις σε καντίνες και άλλες περίεργες αποφάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Πρώην Διαχειριστής21 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:38 π.μ.

    Για να λένε οι ανώνυμοι όλα αυτά στα παραπάνω σχόλια κάτι ξέρουν που κάποιος μάλλον μέσα απο τον Δήμο πάει να κρύψει επιμελώς την παρατυπία.

    Γιατί το μήνυμα του 20 Δεκεμβρίου 2011 1:09 μ.μ. μου θυμίζει απάντηση που προέρχεται μέσα από το Δημαρχείο Φιλιατρών?
    Βλέπω σχόλια και λένε για ΣΔΟΕ για εισαγγελέα για ενοικίαση καντίνας με 500 ευρώ την σαιζόν..
    Κάποιος - Κάποιοι έριξαν τον Δήμο για να ευνοηθούν ημέτεροι. Το 500 ευρω την σαιζόν εμένα σε κάτι τέτοιο με παραπέμπει.
    Πως το είπε ο παραπάνω... προεκλογικά γραμμάτια είπε...
    Ξέρει τίποτα εκείνος? Ας μας τα πει να τα μαθουμε κι εμείς τις λεπτομέρειες. Γιατι κάτι μου λεει ότι και φέτος θα γίνουν κουτσουκέλες υπέρ ημετέρων....
    Η ανεξαρτητοποίηση Γεωργακόπουλου, τι ρόλο έπαιξε -αν έπαιξε- στην υπόθεση με την καντίνα του Λαγκουβάρδου???

    Ας πούμε οι πολίτες ανοικτά πλέον τις πληροφορίες που έχει ο καθένας με το τι συνέβη το καλοκαίρι με την Δεύτερη καντίνα στον Λαγκούβαρδο και γιατί στήθηκε στα μισά της παραλίας και όχι στην άκρη όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.