Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ από το μήνυμα Παπανδρέου πως “δεν γίνεται εύκολο θύμα”

Σε προαναγγελία παραμονής του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ προχώρησε με την ομιλία του στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου, προκαλώντας αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ. Ήδη, πολλά “πράσινα” στελέχη αναρωτιούνται “τι θέλει να κάνει ο Γιώργος”, αφού με αρκετές αποστροφές του λόγου του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι δεν θα φύγει τόσο εύκολα από το τιμόνι του Κινήματος.

«Με την πολιτική που ασκήσαμε χτυπήσαμε το ...........

κατεστημένο, κάναμε πολλούς να λυσσάξουν μαζί μας και ήθελαν την ανατροπή. Πίστεψαν ότι αν φύγει ο Παπανδρέου θα ησυχάσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου, που ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν “συνειδητή επιλογή” του. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι πρέπει να παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου. «Ας δώσουμε κατάλληλο χρόνο για θεσμικές και πολιτικές αλλαγές που μπορούν να προωθηθούν καλύτερα Μπορούμε μαζί πολύ καλύτερα γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε εμμέσως και στις κατηγορίες Χρυσοχοΐδη, τονίζοντας: «Η πορεία της κυβέρνησης μας θα κριθεί από την ιστορία, και είναι εύκολο να βρεθεί το εξιλαστήριο θύμα για όλες τις δυσκολίες». Και μετά συνέχισε με νόημα: «Ήξερα και ξέρω πόσο βαρύ είναι (σ.σ. το πολιτικό κόστος που ανέλαβε). θέλετε να γίνω εύκολη θυσία που θα τα γιατρέψει όλα; Και αυτό μπορώ να το κάνω. Αν όμως ήταν τόσο εύκολη λύση και μένα θα χαροποιούσε. Αλλά οι αλλαγές πρέπει να γίνουν από όλους μας, ο καθένας μας έχει ευθύνη, μην ψάχνουμε για σωτήρες ούτε για κακούς… θα ήταν πολύ εύκολη η λύση βαρβάρων».

Zoom News

ΣΧΟΛΙΟ
Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος. Πούλησε την Ελλάδα στους κωλοαμερικανούς, κατέστρεψε την χώρα με το ΔΝΤ, ξέσκισε και ξεφτίλισε την χώρα και αντί το λιγότερο να πάρει την μάνα του που την ξέχασε ο χάρος και τ΄αδέλφια του και να πάνε ΟΥΣΤ από δω, θέλει να παραμείνει πρόεδρος του Κόμματος - Αποκόμματος.
Ευκαιρία λοιπόν στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να πείσει τόσο χαμηλά που μακάρι να μην μπει ούτε στην βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.