Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Θυμήθηκαν τη στήριξη στους πληγέντες

Τις οικογένειες που πλήττονται από τα οικονομικά μέτρα θυμήθηκαν 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι κατέθεσαν πρόταση για τη στήριξή τους. Να σημειωθεί πως είχαν πει όλοι ναι στα μέτρα στις αντίστοιχες ψηφοφορίες.

Πρόταση για τη στήριξη των οικογενειών που πιέζονται από τα οικονομικά μέτρα κατέθεσαν 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του πρωθυπουργού αλλά και με παράλληλη κοινοποίηση σε εννέα συναρμόδια υπουργεία.

Μεταξύ των προτάσεων των βουλευτών είναι:.........

- Η επέκταση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας έως το τέλος του 2013.

- Αναστολή πλειστηριασμών κάθε ενυπόθηκου ακινήτου στην περίπτωση που αφορά ανέργους ή εργαζόμενους που ετέθησαν σε εφεδρεία ή προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα.

- Επέκταση του μέτρου της συνυπηρέτησης συζύγων και σε άλλες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων πλην των δικαστικών και στρατιωτικών που ήδη ισχύει.

- Επέκταση του μέτρου των μετεγγραφών φοιτητών για οικογένειες με άνεργο ή εργαζόμενο σε εφεδρεία ή προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα.

- Επίλυση εκκρεμοτήτων που επηρεάζουν τη συνέχιση του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι".

- Μείωση των τελών και αντίστοιχη αύξηση των δόσεων για τακτοποίηση ημιυπαίθριων ή αυθαιρέτων σε οικογένειες που μέλος τους ανήκει στην κατηγορία ΑΜΕΑ ή υπάρχει άνεργος ή εργαζόμενο που ετέθη στη εφεδρεία ή προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα ή υπάρχει απώλεια εισοδήματος μεγαλύτερη του 25%.

Για την ιστορία, τα ονόματα των βουλευτών είναι:

Κώστας Καρτάλης
Άρια Αγάτσα
Δημήτρης Βαρβαρίγος
Γιάννης Βλατής
Γιάννης Βούρος
Σοφία Γιαννακά
Νάντια Γιαννακοπούλου
Θανάσης Γικόνογλου
Σάββας Εμινίδης
Νίκος Ζωίδης
Εύα Καϊλή
Δημήτρης Καρύδης
Βασίλης Κεγκέρογλου
Χαρά Κεφαλίδου
Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος
Δημήτρης Λιντζέρης
Σπυροπάνος Μαργέλης
Σούλα Μερεντίνη
Άννα Νταλάρα
Θανάσης Οικονόμου
Παναγιώτης Ρήγας
Δημήτρης Παπουτσής
Νίκος Σαλαγιάννης
Παύλος Στασινός
Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος
Ελπίδα Τσουρή
Τηλέμαχος Χυτήρης.

News24|7

ΣΧΟΛΙΟ
Εκλογές έρχονται, ψηφαλάκια ψάχνουν, φιλολαϊκό πρόσωπο θέλουν να δείξουν όλοι τους. Μέχρι πριν λίγες μέρες μας ψήφιζαν σαν υπνοτισμένοι και άβουλοι ότι πρόσταζε ο Jefry Papandreos.
Μην ανησυχείτε αγαπητοί βουλευτές μας. Με την ίδια φροντίδα που περιποιηθήκατε τους Έλληνες Πολίτες εξαθλιώνοντας τους και κατακλέβοντας τους την τσέπη και γεμίζοντας τους με χαράτσια ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ...., οι Έλληνες στις επόμενες εκλογές καταυποχρεωμένοι από εσάς και την αγάπη που του δείξατε δυο χρόνια τώρα, θα σας φροντίσουν με την ίδια ακριβώς αγάπη και φροντίδα στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.