Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πέρασαν οι αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη και φωτισμό με ψήφους της συμπολίτευσης

UPDATE VIDEO

ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ.

Πέρασαν από το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας οι αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη και σε τέλη φωτισμού με ψήφους μόνο της συμπολίτευσης.

Μετα από 3,5 ώρες συζήτησης που αφιέρωσαν μόνο ..........

για το πρώτο θέμα που αφορούσε τα δημοτικά τέλη, ο μεγάλος συνδικαλισταράς Κώστας Κόλλιας που προεκλογικά διαρρήγνυε τα ιμάτια του, χτυπιόταν κάτω σαν χταπόδι ότι δεν πρόκειται να επιβάλλει αυξήσεις σε δημοτικά τέλη και δεν άκουγε κουβέντα επ αυτού, χθές βράδυ υιοθέτησε στο 100% την εισήγηση του Γιώργου Σαμπαζιώτη στην οικονομική επιτροπή και έτσι η παράταξη του επέβαλε χαράτσι στα δημοτικά τέλη σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους που εξισώνονται με τα τέλη που πληρώνουν οι Κυπαρίσσιοι.

Δείτε το Video που τράβηξε χθες άνθρωπος μας, φρίξτε με την υποκρισία του Κόλλια και της παρέας του και ετοιμάστε ώρα σε αυτούς ξυνισμένα γιαούρτια και κλούβια αβγά.
Απ ότι φαίνεται η συμπολίτευση ζήλεψε την δόξα των βουλευτών με τα γιαουρτώματα.
Θα ακολουθήσουν και άλλα video αυτή την φορά από το φιλικό μας KopanakiNews με τοποθετήσεις Σωτηρόπουλου Κουκούμη και άλλων συμβούλων.



Δείτε περισσότερα Video παραγωγής kopanaki News από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ Κ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ.

    ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://kopanakinews.wordpress.com/2011/12/30/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτά τε ρε ποιους ψηφίσαμε για να μας χαρατσώνουν, να τα τσεπώνουν και στα τέτοια τους (ποιά?) για τον κοσμάκη.

    Ο Κόλλιας και η παρέα του μας χαράτσωσαν με τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη λες και είμαστε Εκάλη! Ουστ!

    Ό,τι πει ο Κόλλιας οι σύμβουλοί του! Ουστ!

    Ό,τι πει το αφετνικό που τους πληρώνει. Ούστ!

    Όλοι τους τα παίρνουν από το φόρο των δημοτών. Αντιδήμαρχοι, πρόεδρος συμβουλίου, πρόεδροι συμβουλίων και ο δήμαρχος. Όλο οτο σκυλολόι. Ουστ!

    Ξ ε υ τ ί λ ε ς! Ουστ Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ Κ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ,Κ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΤΕΡΗΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΘΕΛΩΝΤΑΣ Κ ΜΗ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ(ΒΛΑΚΕΣ).Κ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.