Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Επισκέψεις Αλευρά την ημέρα των Χριστουγέννων

Σειρά επισκέψεων σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά και το νοσοκομείο της Καλαμάτας είχε χθες ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς.
Ο Αντιπεριφερειάρχης βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαμάτας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Συνομιλώντας μαζί με τους εργαζόμενους, τόνισε .........

ότι το έργο που επιτελούν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου είναι υψηλό και συνεχές, ακόμα και τις εορτάσιμες ημέρες, όπως αυτή των Χριστουγέννων. Μέσα από τις επιτυχίες του έργου τους και την προσφορά εργασίας τους, κάνουν τους πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας. Τους ευχήθηκε Χρονιά Πολλά και την Πρωτοχρονιά να την περάσουν σπίτι τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και αντάλλαξε ευχές τόσο με τους ασθενής και συνοδούς τους όσο και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Τόνισε πως τέτοιες ημέρες ο καθένας έχει το λόγο του να τις περνάει με δικούς του ανθρώπους, υπάρχουν όμως εργαζόμενοι, όπως οι ιατροί και νοσηλευτές, που αυτές τις μέρες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και προσπαθούν να δώσουν στους νοσηλευόμενους κουράγιο και δύναμη, δημιουργώντας ένα γιορτινό περιβάλλον.

Ευχήθηκε σε όλους να έχουν δύναμη και το νέο έτος να είναι υγιές για όλους.1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.