Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Άγριο κράξιμο στον Πάνο Μπεγλίτη και Γιάννη Μαγκριώτη. [ VIDEO ]

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής μετατράπηκε η δοξολογία στον Αγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης, ανήμερα της εορτής του πολιούχου της συμπρωτεύουσας.

Δεκάδες πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, αλλά και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη όπως επίσης και τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη.

Εκτός από αποδοκιμασίες και συνθήματα εναντίον .........

των υπουργών και της κυβέρνησης, οι αγανακτισμένοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό έκαναν και τη γνωστή χειρονομία με τα πέντε δάκτυλα της παλάμης ανοικτά...

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζοντας το σύνθημα "κλέφτες κλέφτες" υποδέχθηκαν τον Πάνο Μπεγλίτη στην πρωινή δοξολογία για τον πολιούχο άγιο της πόλης. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τα "άκουσε" και από τον μητροπολίτη Άνθιμο ο οποίος ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης ενώ από άμβωνος εκτίμησε πως "φτάσαμε εδώ και από δικά μας λάθη αλλά και από λάθη των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών" και δήλωσε ότι "δεν θέλουμε άλλα αφεντικά στην πατρίδια μας".

Επέστησε την προσοχή του υπουργού Άμυνας στην Μακεδονία και στην Θράκη λέγοντας πως "οι κάτοικοι ζητούν να έχουμε τα μάτια μας 14 για τις κινήσεις των γειτονικών χωρών" και τόνισε ότι "δεν επιτρέπεται να κοιτάμε απαθείς αλλά πρέπει να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας και να προτάξουμε τα στήθη μας". Ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Γιάννης Μαγκριώτης κατά την προσέλευσή τους στον ιερό ναό αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους συγκεντρωμένους.



Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.