Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



Τοπική πολιτική θύελλα έχει ξεσηκώσει η ένταση και η ακραία διαμαρτυρία που υπήρξε προχθές στην Καλαμάτα, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου.

Κυβερνητικά στελέχη του νομού με τα οποία μίλησε το «Θ» δε δίστασαν να αποδώσουν ευθύνες σε ΣΥΡΙΖΑ και Ακροδεξιά για τα όσα συνέβησαν και έκαναν λόγο για επικίνδυνη συνάντηση των άκρων και στην περιοχή μας, μη κρύβοντας την ανησυχία τους για τις εξελίξεις.

Από την άλλη πλευρά, τόσο το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Θαν. Πετράκος όσο και άτομα που πήραν μέρος στη διαδήλωση και στην προσωρινή διάλυση της παρέλασης, σημείωναν ότι αυτό που συνέβη προχθές στην Καλαμάτα δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά η εξωτερίκευση ενός μέρους της οργής που νιώθει η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας για όσα γίνονται σε βάρος της τα τελευταία δύο χρόνια. Κι όπως τόνισαν, αν δεν υπάρξει σύντομα αλλαγή πολιτικής, ίσως τα ακραία φαινόμενα διαμαρτυρίας να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας.

Την επόμενη μέρα των γεγονότων της Παρασκευής, με πιο ψύχραιμα τα πνεύματα όλων, το «Θ» ζήτησε τη γνώμη των κυβερνητικών βουλευτών της Μεσσηνίας και τοπικών εκπροσώπων των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα διαδραματίστηκαν.

Περισσότερα στο ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.