Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. Ηράκλειο: Χωρίς ρεύμα για 3 μήνες, 80χρονη και το εγγόνι της!

Την άρνηση της ΔΕΗ να επανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε ένα σπίτι στην Νέα Αλικαρνασσό στο οποίο διαμένουν και μια 80χρονη γυναίκα με το 11χρονο εγγόνι της, συνάντησε η παρέμβαση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί.

Έτσι το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 24/10 στο κτίριο της ΔΕΗ στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της γραμματείας ..........

Ηρακλείου του ΠΑΜΕ "το στυγνό πρόσωπο της κερδοφορίας και της ειρωνείες του υποδιευθυντή του τεχνικού τμήματος της ΔΕΗ αντιμετώπισε άλλη μια λαϊκή οικογένεια που πάνω τρεις μήνες βρίσκεται χωρίς ρεύμα , μια 80χρονη γυναίκα και το 11χρονο εγγόνι της , σήμερα το 2011.

Η παρέμβαση του ΠΑΜΕ και της Λαϊκής Επιτροπής Αλ/σου στην διεύθυνση της ΔΕΗ και η επίμονη άρνηση της να επανασυνδέσει το ρεύμα , αποκάλυψε για άλλη μια φορά ότι το ξεπούλημα της λαϊκής περιουσίας μόνο δεινά φέρνει στην λαϊκή οικογένεια .

Το ΠΑΜΕ δεν δέχεται να μείνει κανένας άνεργος , κανένας συνταξιούχος , καμία λαικη οικογένεια χωρίς ρεύμα , χωρίς νερό για χάρη των κερδών της πλουτοκρατίας .

Καλούμε σε μαζική , οργανωμένη κινητοποίηση στο κτίριο της ΔΕΗ την Δευτέρα 24/10/2011 στις 10 00 το πρωί , να κάνουμε άλλη μια φορά πράξη την αλληλεγγύη της εργατικής τάξης."

ΣΧΟΛΙΟ
Στους ανήμπορους πολίτες κάνουν τους καμπόσους και στους υπουργούς - βουλευτές,Υπουργεία και Δημόσιες υπηρεσίες που χρωστάνε εκατομμύρια κάθονται κοτούλες.
Η Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Καμαρώστε τους.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κερδίζεις τίποτα βλάκα με το να μπλέκεις ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το blog. Θα τρως συνέχεια διαγραφή. Ασε τις ψυχοπάθειες σου και αν δεν σου αρέσει μην ξαναμπείς εδώ. Δεν σε παρακαλάει κανένας. Έχουμε καθημερινά 4 - 4.500 επισκέπτες. Δεν θα χάσουμε τίποτα από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.