Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Σε ταβέρνα τα «έψαλαν» στον Κουβέλη oι αγανακτισμένοι [ VIDEO ]

Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διαμαρτυρία κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, στη διάρκεια συνεστίασης μελών και φίλων του κόμματος, χθες το βράδυ, σε ταβέρνα στην πλατεία Ναυαρίνου.
Κρατώντας πανό, φώναξαν συνθήματα .........

κατά του μνημονίου και του κ. Κουβέλη, όπως «Φώτη Κουβέλη φύγε από δω, στην πόλη μας δεν θέλουμε κανέναν αρχηγό», «έξω από τη Θεσσαλονίκη του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι».

Ο κ. Κουβέλης είχε αποχωρήσει ελάχιστα λεπτά πριν. Οι διαμαρτυρόμενοι υποστηρίζουν ότι τον «έδιωξαν», ενώ στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς επισημαίνουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος έφυγε για προγραμματισμένη εμφάνιση στην ΕΤ 3 και επέστρεψε αργότερα.

Τα ίδια στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς καλούν τους «αγανακτισμένους» να πάρουν θέση για το περιστατικό, λέγοντας ότι αποκτά διαστάσεις αντικοινοβουλευτισμού και δεν πρόκειται να σταματήσουν την πολιτική τους δραστηριότητα. Επίσης, ζητούν να πάρουν θέση και τα κόμματα που λένε ότι συνομιλούν με τους «αγανακτισμένους», ενώ δηλώνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος που λέει ότι συνομιλεί μαζί τους.



E-Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.