Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΠΑΜΠΑΝΙΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ MEGA!

Ένα τρελό non stop party ξεκίνησε από χθες στη βίλα του Γιάννη Παπαγιάννη στα Εξάρχεια, όταν άρχισε να διαψεύδεται η είδηση του Mega που ήθελε τον ατρόμητο πρωθυπουργό μας, να μην δίνει την παραδοσιακή ομιλία... στη διάρκεια της ΔΕΘ.

Ο Παπατζόν που δηλώνει αποφασισμένος να κλείσει το Mega, όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο πιστευτός, αν σκεφθείς τι έχει συμβεί στο κανάλι αυτό το καλοκαίρι, όπου κατρακυλούν τα νούμερα με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ την ίδια στιγμή εκσφενδονίζονται-κακώς κατά τη γνώμη μας-γιαούρτια σ έναν άνθρωπο (τον Πρετεντέρη) που και άποψη έχει και καλλιεργημένος είναι.

Λοιπόν δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσει το γεγονός αν ........

τελικά ο Παπαγιάννης καταφέρει να κλείσει το Mega η του προξενήσει σοβαρή ζημιά στο προφίλ του.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένα blog έχει παρέμβει καταλυτικά στις πρόσφατες εξελίξεις του τόπου.

Ήταν το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» και κάποια άλλοι ανεξάρτητοι διαδικτυακοί τόποι εκείνοι που υποστήριξαν σθεναρά τη υποψηφιότητα- του δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν-Παπανδρέου κόντρα στον Βενιζέλο.

Αν πούμε, με ελάχιστη δόση υπερβολής, ότι εμείς καθαρίσαμε για τονποδηλάτη Γιωργάκη και στο τέλος πήραμε τα απίδια μας, δεν θα πέσουμε έξω.

Oλοι ενθυμούνται τους απανωτούς οργασμούς του Βενιζελικού Μega με τον σημερινό αντιπρόεδρο.

Όλοι γελάμε με την σημερινή κατάντια της συγκυβέρνησης Βενιζέλου-ΔΟΛ, με τους δημοσιογράφους του ΔΟΛ (Άγγ. Κωβαίο, Δημ. Κρουστάλλη, Λώρη Κέζα, Στ. Ψυχάρη κλπ) να αγωνίζονται με τη δίψα των αντικαθεστωτικών ανταρτών στη Λιβύη, για την επιβίωση του αντιπροέδρου , ο οποίος αφού έκανε την γκάφα με τους Φινλανδούς γράφει επιστολές στους Ευρωπαίους και τους εκλιπαρεί να συμμαζέψουν τις καταστροφικές συνέπειες του ερασιτεχνισμού του.

Είναι φυσικό μια και το σύστημα δεν γουστάρει ΜΜΕ που δεν ελέγχει .

Όταν είχα πρωτοσυναντήσει τον Παπανδρέου στη Πάρο του είχα επισημάνει τον βρώμικο ρόλο που έπαιζαν επί Καραμανλή, του αργόσυρτου, οι χορηγίες –για παράδειγμα- του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του ΟΠΑΠ στο διαδίκτυο.

Ο Γιώργος συμφώνησε απόλυτα, για να κάνει ακριβώς τα ίδια όταν έγινε πρωθυπουργός.

Χρησιμοποίησε τον ΟΠΑΠ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο-όπως και ο προκάτοχός του-με αποτέλεσμα οι αντισυστημικές φωνές να είμαστε πάλι στην απέξω, ανεξάρτητα από τις επισκεψιμότητές μας.

Σ αυτό προσθέτω και το κωλομπαρίστικο παιγνίδι κάποιων διαφημιστικών εταιρειών, από εκείνες τις ανυπόληπτες που νταλαβερίζονται με το Alter , αλλά και κάποια συγεκριμένη που ανήκει σ ένα δημοσιοσχεσίτη μεγαλοδιαφημιστή τον οποίο φυλάνε 15 γορίλες (σε σχήμα ομπρέλας) όταν βγαίνει έξω από τη βίλα του της Κηφισιάς.

Ότι κι αν κάνουν όμως θα τους συντρίψουμε.

Οι ανεξάρτητες φωνές του διαδικτύου θα βάλουν λουκέτο στις φυλλάδες των νταβατζήδων οι οποίοι αφού έσπευσαν στα Λονδίνα να κάνουν τα ευρώ τους λίρες, εκβιάζουν την επιστροφή στην υποτιμημένη δραχμή.

Κι αυτό για να διασώσουν τα κανάλια τους-υπάρχοντα και νέα που έχουν στα σκαριά- μια και τα έντυπά τους θα είναι χρήσιμα για τύλιγμα ψαριών στην ιχθυόσκαλα.

Οι μουσικές από τη βίλα του Παπαγιάννη στα Εξάρχεια και η σαμπάνια που ρέει άφθονη, αρχίζουν να μεθάνε τους κατοίκους αυτής της πόλης που αυτό το Φθινόπωρο είναι αποφασισμένοι να καταλάβουν την εξουσία, τίποτε λιγότερο.

Ο λαός στην εξουσία, θα γίνει πράξη και Γαία πυρί μειχθήτω…

Κουρδιστό Πορτοκάλι
Μέσω του BEST TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.