Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή μουσική εκδήλωση της Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων στην πλατεία

Ο «Σύλλογος Φίλων Μουσικής και του Πολιτισμού» οργάνωσε & πρόσφερε σε όσους ήταν χθες στην πλατεία των Γαργαλιάνων μια πραγματικά αξέχαστη μουσική βραδιά.

Δεν υπήρχε άδεια καρέκλα και ελάχιστοι έφυγαν πριν το τέλος. Ήταν μια ποιοτική μουσική εκδήλωση που έγινε με σκοπό την ψυχαγωγία των Γαργαλιανιωτών αλλά και για την οικονομική ενίσχυση της Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων.

Όσοι τυχεροί ήμασταν εκεί απολαύσαμε .........

μια όμορφη μουσική βραδιά έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού από το παλιό συγκρότημα «ΚΥΤΤΑΡΟ».

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον μαέστρο Γ. Καλογερόπουλο, όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων και στο «Κύτταρο».

Οι Γαργαλιανιώτες ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για ενίσχυση της Φιλαρμονικής μας. Πουλήθηκαν ΟΛΟΙ οι λαχνοί!!! Οι νεαροί της Φιλαρμονικής ντυμένοι με την στολή τους έκαναν πολύ καλή δουλειά, μπράβο τους!

Δείτε φωτογραφίες στο Gargalianoi.com

4 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ... ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν παρέμεναν ετσι οι φιλαρμονικές θα έπρεπε αν κλείσουν όλες εκτός των Φιλιατρών διότι δεν ανήκει σε Δημο. Ανήκει σε Σύλλογο.

    Η Φιλαρμονική του Δήμου Γαργαλιάνων προκειμένου να μην βάλει λουκέτο την επομίστηκε καποιος σύλλογος στους γαργαλιάνους δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή ποιός. Πάντως έχει μπεί κάτω από κάποιο σύλλογο.

    Αν γνωρίζω καλά, στον Δήμο βρίσκεται ΜΟΝΟ η Φιλαρμονική της Κυπαρισσίας. Και δεν ξέρω αν αυτό θα πρέπει να αποτελέσει θέμα για το αν θα πρέπει να παραμείνει στον Δήμο, και αν οι πολίτες των άλλων πόλεων (Φιλιατρών και Γαργαλιάνων) μέσα απο τα δημοτικά Τέλη κλπ κλπ που πάνε υπέρ Δήμου να ανέχονται να συντηρούν την φιλαρμονική της Κυπαρισσίας.
    Για τις άλλες δυο δεν τίθεται θέμα. Ανήκουν σε Σύλλογο.
    Των Φιλιατρών στον σύλλογο Φιλοπροόδων και των Γαργαλιάνων σε κάποιον άλλο σύλλογο των Γαργαλιάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ? Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ! ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε μου φίλε Το οτι επιχορηγούνται οι σύλλογοι απο τον Δήμο είναι γνωστό. Αλλα εξ όσων γνωρίζω το ποσό δεν είναι μεγάλο και αμφιβάλλω αν φτάνει (το ποσό αυτό) για να συντηρήσει την φιλαρμονική και αμζί τις όποιες άλλες ανάγκες έχει ένας σύλλογος. Όπως πχ Ρεύμα, καθαρίστρια, καποια λειτουργικά εξοδα γενικότερα.

    Αλλα με ενδιαφέρει να μου δείξεις τα στοιχεία που λες. Ξέρεις ποτέ δεν ήμουν Δημοτικό σύμβουλος, ούτε το ήθελα ποτέ μου (γιατι δεν είχα ποτέ τέτοια λόξα και ας με συγχωρέσουν όσοι διατέλεσαν και διατελούν Δημοτικοί Σύμβουλοι) να ανακατευτώ με τα κοινά τόσο ενεργά αλλα προτιμούσα πάντα να βοηθάω όπως μπορώ και όσο μπορώ απ έξω όμως. Όχι σαν μέλος ενός Δημοτικού Συμβουλίου.

    Αν θέλεις -και είσαι Φιλιατρινός- σίγουρα θα με ξέρεις ποιός είμαι. Βρς με και δείξε μου τα στοιχεία αυτά. Αν πάλι δεν με ξέρεις ζήτα απο τα παιδιά της Διαχείρισης το e-mail μου να συννενοηθούμε για το πως θα μπρούσαμε να βρεθούμε και να δω τα στοιχεία που λες.
    ΠΡΟΣΕΞΕ. Δεν σε αμφισβητώ, απεναντίας που επειδή δεν εχω ιδίαν αντίληψη για τα ποσά που πάνε σε συλλόγους θα ήταν ενδιαφέρον να τα δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.