Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Τρίπολης - Καλαμάτας

Aύριο Την Τρίτη 23-8-2011 και ώρα 06:00, θα γίνει μετακίνηση συρμού, από το 57,7 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας ( κόμβος Αλλαγής ) έως το 40,5 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας ( κόμβος Χωρεμίου ) και ακολούθως προς Α.Η.Σ. Μεγαλόπολης μέσω της Επαρχιακής Οδού προς Δημοτικό Διαμέρισμα Χωρεμίου.
Ο ειδικός συρμός είναι διαστάσεων, μήκους 105,90 μέτρων, πλάτους 6,04 μέτρων και ύψους 5,245 μέτρων, ενώ κατά την κίνηση του καταλαμβάνει και τα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, ο χρόνος που απαιτείται για την ......

διέλευση του, όπως αυτός εκτιμήθηκε από προηγούμενη διέλευση ιδίου συρμού, θα είναι πολύωρος καθώς η ταχύτητα με την οποία κινείται ο συρμός, δεν ξεπερνά τα πέντε (5) χλμ/ώρα.
Για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς και των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας, θα εκτρέπει την κυκλοφορία των Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων, που κινούνται στην Εθνική Οδό Τρίπολης - Καλαμάτας από έξοδο του Ν.Α.Α.Τ. ( διασταύρωση Λεονταρίου - Λεοντάρι - Δυρράχι - Πολλιανή - Θουρία και αντίστροφα ).

Σε όλο το μήκος της διαδρομής, θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση καθώς και τροχονόμοι για την ενημέρωση και καθοδήγηση των οδηγών.
Επιπλέον, για τα φορτηγά και λεωφορεία, θα υπάρχει ενημέρωση, ότι κατά την κίνηση του συρμού, θα διακόπτεται η κυκλοφορία τους, στο 57,7 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας ( κόμβος Αλλαγής ) και στο 40,5 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας ( έξοδος Ν.Α.Α.Τ. ).

Η κυκλοφορία των οχημάτων βαρέου τύπου, θα γίνεται εκ' περιτροπής, από Τρίπολη προς Καλαμάτα και αντιστρόφως, όταν ο ειδικός συρμός θα πραγματοποιεί στάση σε προκαθορισμένα από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης σημεία.
Επιπρόσθετα σας γνωρίζουμε, ότι τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς καυσίμων και εύφλεκτων υλικών που κινούνται προς Καλαμάτα, θα σταθμεύονται προσωρινά στο Σταθμό Διοδίων Λεονταρίου, επί του Ν.Α.Α.Τ. και θα επιτρέπεται η κυκλοφορία τους ,όταν ο ειδικός συρμός θα πραγματοποιεί στάση σε προκαθορισμένα από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης σημεία.

Η κίνηση του συρμού γίνεται, με την υπ' αριθ. 704 από 11-8-2011 έγκριση μεταφοράς, της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι οδηγοί που θα κάνουν χρήση των ανωτέρω οδών, την Τρίτη (23-8-2011), παρακαλούνται να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.