Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Δεν «βλέπει» επιπλέον μέτρα ο Δ. Κουσελάς

Δεν θα χρειαστούν επιπλέον μέτρα, δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημ. Κουσελάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Πρόσθεσε, πάντως, ότι «αυτό που πρέπει να δούμε είναι η υλοποίηση αυτού του προγράμματος, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ανάπτυξης. Σε αυτό το σκέλος, πρέπει να ρίξουμε ιδιαίτερο βάρος, γιατί οι δημοσιονομικές περικοπές ή οι οριζόντιες περικοπές, δεν αποδίδουν».

Όμως, σημείωσε ότι πρέπει να συρρικνωθεί ..........

το υπέρογκο Δημόσιο, λέγοντας: "Θα πρέπει να εφαρμόσουμε τις επιλογές που έχουμε υιοθετήσει για μικρότερο, αποτελεσματικό και ευέλικτο κράτος, που θα πρέπει να πάψει να παράγει χρέη και ταυτόχρονα να γίνει η οικονομία μας ανταγωνιστική».

ΣΧΟΛΙΟ
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ.... που λέει και το άσμα.... Θα έρθει η ώρα σας στις εκλογές. Εκεί να δεις γέλια και καρβέλια......

6 σχόλια:

  1. Η αύξηση στην εστίαση ρε Μήτσο από το 13 στο 23% δεν είναι επιπλέον μέτρο;
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να πάρετε πίσω την αύξηση του ΦΠΑ και βρείτε τα λεφτά από τις μαϊμού συντάξεις.....φάγανε ....φάγανε...φάγανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλεπεις μετρα ε?Εγω βλεπω τον πο@@λο που θα παρετε παντως.Μην πατατε κανεις κατω ο κοσμος ξυπνησε θα φατε κανα γιαουρτακι και μην πειτε οτι δεν σας προειδοποιησαμε ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος ξύπνησε αλλά ο ίδιος αυτός κόσμος τόσα χρόνια δε ξύπναγε γιατί ήταν βολεμένος....ας ξεκοβολευτούν όλοι οι σφογκοκολαριοι για να νιώσουν τι σημαίνει φτώχεια....με το δημόσιο σας μέσα..... ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΩΡΑ....ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει πλάκα να γράφεις στα Ελληνικά και να βάζεις αγγλικό ερωτηματικο ε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων Καθηγητής Ι. Κουκιάδης δήλωσε σήμερα: Δεν μπορούν να γίνουν αποκρατικοποιήσεις!!!
    Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι είπε: «Το θέμα είναι πλέον αρκετά δύσκολο και δημιουργεί πολλά προβλήματα – μετά την πτώση της χρηματιστηριακής αξίας των εταιριών υπάρχει προφανώς κάποιο πρόβλημα [...] με αυτήν την έννοια πρέπει να βρεθεί μια εναλλακτική λύση. Μία καθυστέρηση στην αξιοποίηση; Ή ένα είδος αξιοποίησης που θα δώσει τη βέλτιστη απόδοση για το δημόσιο;»
«Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος που να μην οδηγεί σε ξεπούλημα αντί ευτελούς τιμήματος των εταιριών»
    Αν η κυβέρνηση, υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής που θα προκαλούσε η εκποίηση δημόσιας περιουσίας, κάνει δεύτερες σκέψεις, τότε είναι πιθανόν η συμφωνία της 21ης Ιουλίου να βρίσκεται, ή να βρεθεί στον αέρα!

    Εκτός και αν τα προσδοκώμενα από τις αποκρατικοποιήσεις έσοδα για εφέτος, δηλαδή 5 δις, αναζητηθούν από άλλα ισόποσα μέτρα!

    Αυτό σημαίνει πρόσθετους φόρους!

    Ο κ. Κουκιάδης κάνει λόγο για εναλλακτικές λύσεις:

    Μπορώ να σκεφθώ δύο:

    α) Υποθήκευση δημόσιας περιουσίας. Με τις σημερινές τιμές ουδείς γνωρίζει το τίμημα, πολύ δεν περισσότερο τους όρους.

    β)Τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων. Σαφώς προτιμότερη επιλογή και από την πώληση και από την υποθήκευση, όμως με την οικονομία μας σε ύφεση, λίγες είναι οι ΔΕΚΟ που θα έχουν αξιοπρεπή κέρδη, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των 5 δις, τουλάχιστον για εφέτος!

    Μήπως έχεις να σχολιάσεις κάτι επ' αυτού Δημητράκη?
    Κάποιο παραμυθάκι για τους ψηφοφόρους σου?
    Κάποια δήλωση ΠΑΣΟΚ εν γένει?
    Μπα ε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.