Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τέλος το δημόσιο χρήμα στις ΠΑΕ, αλλά μόνο για τον πρώτο γύρο

Η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στο ποδόσφαιρο θα γίνει κανονικά το επόμενο Σάββατο (27/8), αλλά χωρίς χρηματοδότηση στις ομάδες από τον ΟΠΑΠ σε όλον τον πρώτο γύρο.

Η Κυβέρνηση, θέλοντας να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση της ΕΠΟ να μειώσει την ποινή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, εξετάζει μια σειρά μέτρων, και ένα από αυτά είναι και η διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης προς τις ΠΑΕ.

Μάλιστα, η απόφαση είναι να κοπεί η .........

χρηματοδότηση μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Το τι θα γίνει μετά, παραμένει άγνωστο. Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τα υπόλοιπα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση, τα οποία θα είναι σκληρά, σύμφωνα με τα όσα έχει προαναγγείλει η Πολιτεία. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ, μέσα από το οποίο θα καθοριστεί και η τιμωρία προς τις ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΟ
Εμείς κάνουμε μια πολύ καλύτερη πρόταση. Αντί να τα δίνουν στους μεγαλοεπιχειρηματίες για να κάνουν μπάχαλο το πρωτάθλημα ας δώσουν τα χρήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στον μόνο υγιή αθλητισμό όπου οι πρόεδροι στην κυριολεξία ματώνουν οικονομικά για την ομάδα.
Τα συνολικά χρήματα θα είναι σαφώς πολύ λιγότερα από αυτά που δίνουν στους μεγαλοκαρχαρίες τύπου Μαρινάκη Ψωμιάδη κλπ κλπ και θα υπάρχει καλύτερο αύριο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το να επιχορηγούν μεγαλοεπιχειρηματίες ή εφοπλιστές αυτό δεν μπορούμε αν το καταλάβουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.