Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο Π.Τατούλης πρότεινε τον Δ. Δράκο για την προεδρία του ταμείου ενίσχυσης υποδομών της αστυνομίας και της πυροσβεστικής

Δείγμα της υπέρβασης αλλά και της - χωρίς αγκυλώσεις και ταμπού - πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει σε περιφερειακό επίπεδο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, χαρακτηρίζονται οι δύο τελευταίες κινήσεις του («άνοιγμα» και προς την μείζονα μειοψηφία).

Έτσι μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της .........

συμμετοχής του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, στην 3μελή επιτροπή που θα αξιολογήσει το πλαίσιο των προτάσεων και θα καταθέσει τις εκτιμήσεις της για το όλο ζήτημα της αναβάθμισης του αερολιμένα της Καλαμάτας, ο κ. Τατούλης προχώρησε ένα ακόμη βήμα... παραπάνω.

Αυτό έχει να κάνει με την πρόταση να αναλάβει την προεδρία του ταμείου ενίσχυσης υποδομών της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Δράκος.

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας ο περιφερειάρχης ανοιχτά πρότεινε τον κ. Δράκο για να αναλάβει αυτή την θέση ευθύνης, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών. Αν μη τι άλλο, μια ενέργεια και μια κίνηση που δεν είχαμε συνηθίσει από τους «εξουσιολάγνους» του παρελθόντος που δείχνει πως σε βασικά ζητήματα που άπτονται του κοινωνικού συνόλου και της ανάπτυξης του τόπου μπορούν οι αυτοδιοικητικοί να συννεννοηθούν σε μια κοινή γραμμή, μακριά από «συνδυασμικές» σκοπιμότητες.

ΣΧΟΛΙΟ
Ο άνθρωπος Πέτρος Τατούλης εξακολουθεί να είναι φαινόμενο. Πραγματικά τέτοιος πολιτικός σπάνια περνάει από την Ελλάδα. Κάθε φορά, αποδεικνύει το πόσο ιδανικός είναι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Και φυσικά κάνει για μια ακόμα φορά υπερήφανους τους πολίτες που τον πίστεψαν, τον ψήφισαν και τον σήκωσαν ψηλά.
ΠΕΤΡΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ.

Best TV

3 σχόλια:

  1. Ελα πρώην κάνε και ένα σχόλιο για τον Δράκο τώρα!!!αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ελυσε ολα τα προβληματα σα νομαρχης τωρα ταμειας ......και ησα νωτερα δημητρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον 7:26μ.μ

    Η αγνώμη μου για τον Δράκο δεν αλλάζει. Εοιή του προτάθηκε το ταμείο έγινε ξαφνικά και χρήσιμος??? Μην τρλαθούμε.
    14 χρόνια ηταν το απολυτο τίποτα. κοροϊδία ίδεα για τον εαυτό του κλπ κπ. Τωρα τρώει την ......

    Απεναντίας που ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ..... ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Πέτρος Τατούλης ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση μου και με κάνει υπερήφανο που τον επέλεξα να τον ψηφίσω.

    Ο Πέτρος απέδειξε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Δεν περισεύει και υπάρχουν και ρόλοι για όλους. Απο την αρχη που ανελαβε εδωσε ρολους ακομα και στους συμβούλους του συνδυασμού του που δεν βγήκαν. Σημερα εδωσε ρολο και στον Δράκο.

    Τελικά αυτός είναι τεράστιος Πολιτικός Άντρας και ενα ευφυέστατο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.