Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Εδωσε ρέστα χθές βράδυ η Κ. Ελένη Μακρή

Τα "ρέστα της" έδωσε χθες βράδυ η πρόεδρος της Ένωσης Φιλιατρινών Γυναικών κ. Ελένη Μακρή που παρά την μηδενική χρηματοδότηση από τον Δήμο για πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκείνη κατάφερε να κάνει μια πολύ όμορφη βραδιά στην κεντρική πλατεία της πόλης μας φέρνοντας την ορχήστρα του Γιώργου Καραβοκύρη με σκοπό να δουλέψουν τα μαγαζιά της πόλης μας -όπως η ίδια δήλωσε από μικροφώνου- τα οποία σημειωτέων ήταν πολύτιμοι χορηγοί (από οικονομική πλευράς) για την επιτυχημένη ομολογουμένως βραδιά με τραγούδια από τις δεκαετίες του '60 και του '70.

Μπορεί μέσα από αυτό το Blog να έχουμε κράξει ..........

ανελέητα την κ. Ελένη Μακρή με το περσινό φιάσκο της συναυλίας του Χρήστου Δάντη και τα είκοσι ευρώ για είσοδο..... για μια ήδη πληρωμένη από την Marfin συναυλία (διασταυρωμένο αυτό), αλλά φέτος η κ. Μακρή κατάφερε να βάλει τα γυαλιά σε αρκετούς και βοηθώντας παράλληλα τα καταστήματα της πλατείας μας σε σχέση με κάποιους που κάνουν τις εκδηλώσεις τους σε άλλους χώρους όπως για παράδειγμα το Πάρκο της Βλαχέρνας (τυχαία το αναφέρουμε).

Οι πολύτιμοι χορηγοί που συνέβαλαν οικονομικά για τις δυο αυτές βραδιές (χθες και σήμερα) είναι:
Το κατάστημα παγωτών Häagen-Dazs,
Το καφέ - Ουζερί Violeta Clasic,
Η καφετέρια Γαλαξίας,
Το Cafe Capritsio,
το Καφέ Μαντείο, και
η επιχείρηση Mesogeios Apartments του συμπολίτη μας Παναγιώτη Πναγιωτόπουλου στην Μαραθούπολη Μεσσηνίας.

Ωστόσο η είδηση της βραδιάς ήταν το σχόλιο που έκανε η κυρία Μακρή λίγη ώρα πριν τελειώσει η μουσική βραδιά. Ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των σκύλων να τα μαζέψουν για να μην υπάρχει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και κάλεσε όλους αυτούς που αγαπάνε την πόλη μας να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν για το γενικό καλό.
Πάντως για απόψε το βράδυ πάλι στην κεντρική Πλατεία θα υπάρχει μουσική βραδιά με τον Δημήτρη Μπάκα. Και αυτή η εκδήλωση ανήκει στην Ένωση Φιλιατρινών Γυαναικών και την Κ. Ελένη Μακρή

ΣΧΟΛΙΟ
Να ελπίσουμε και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις κ. Μακρή; Μπράβο σας πάντως για την πρωτοβουλία σας. Άξιζε και με το παραπάνω.

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια σχετικά με την χθεσινοβραδινή συναυλία που κάναμε στην πλατεία.
    Ευχαριστώ πολύ και τα μαγαζιά που συνέβαλαν οικονομικά για να γίνει αυτή η εκδήλωση.

    Στο άρθρο σας υπάρχει μια μικρή ανακρίβεια σχετικά με την περσινή συναυλία με τον Δάντη. Όμως δεν είναι για τώρα να το αναλύσουμε. Θα φροντίσω σύντομα να μιλήσω για το θέμα αυτό αποκλειστικά στο blog σας για να βγει όλη η αλήθεια έστω και αργά.

    Σας περιμένω όλους απόψε στην πλατεία μας για την συναυλία με τον Δημήτρη Μπάκα.

    Ελένη Μακρή
    Πρόδρος της Ένωσης Φιλιατρινών Γυναικών και υπεύθυνη της ΑΜΚΕ Φιλιατρινούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο κ.ελενη συνεχηστε δυναμικα το χρειαζεται αυτο που κανετε ο τοποσ μας και ολη η προσπαθεια του συλογου γυναικων αξιζει συχαριτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.