Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πρόταση για κατάργηση και όχι συγχώνευση κλινικών της 1ης Υγειονομικής περιφέρειας

Την κατάργηση των κλινικών των νοσοκομείων και όχι απλά τη συγχώνευσή τους εξετάζει το υπουργείο Υγείας, όπως ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνάντηση του με τους διοικητές.

Η κατάργηση των κλινικών είναι πρόταση ..........

του διοικητή της 1ης υγειονομικής περιφέρειας Άρη Μουσιώνη.

«Μου αρέσουν οι ριζοσπαστικές απόψεις, θα την εξετάσουμε και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Από την πλευρά του ο κ. Μουσιώνης ανέφερε ότι με την κατάργηση των κλινικών ο ασθενής θα αντιμετωπίζεται ενιαία και όχι κατακερματισμένα και πρότεινε να αντικατασταθούν οι κλινικές με τρία τμήματα: το παθολογικό, το χειρουργικό και το εργαστηριακό.

ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΟ
Εντάξει η είδηση δεν μας ενδιαφέρει και εμάς καθώς είναι για άλλη υγειονομική περιφέρεια αλλά την βάζουμε έτσι για να δείτε πως σκέφτονται οι Κυβερνώντες μας. Και μετά αναρωτιούνται γιατί τρώνε στην μάπα γιαούρτια. Αμ και προϊόντα κένωσης (δηλαδή σκ...ά) θα φάτε στα αφράτα μουτράκια σας.... Όχι μόνο γιαούρτια.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν βρεθούν κάποιοι πολίτες και Ριζο-σπάσουν τα μουτσούνια τους να θα έχουν και πάλι τις ίδιες απόψεις.....;;;;;;;

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΟΚ θέλαμε Καλά να πάθουμε!!Και να κλείσει και το ΓΝΚυπ/σίας να γίνει ΚΥ και τα ΚΥ Γαργαλιάνων και Φιλιατρών. ΖΗΤΩ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ!!!Μπράβο στην Νάντια Στον Δημήτρη Στον Οδυσσέα !!!!Τι κάνανέ YES MAN!!!!Ρε αφού δεν κλείνουμε δρόμους και τους γλύφουμε ακόμα καλά να πάθουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.