Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Η Δημοκρατική Συμμαχία για τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

«Για ακόμα μια φορά οι κομματικο-κρατικο-δίαιτοι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατεβάζουν τους διακόπτες, εκβιάζοντας την κοινωνία, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Επιθυμούν να προστατέψουν το συντεχνιακό καθεστώς που έχουν δημιουργήσει, πρακτικές και προνόμια που πολλά από αυτά θεωρούνται «προκλητικά» για μια εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Ανώνυμη Εταιρεία.

Είναι βέβαιο ότι τα συγκεκριμένα .........

εκβιαστικά μέσα διεκδίκησης των αιτημάτων από τους συνδικαλιστές, που συμπεριφέρονται σαν (συν)ιδιοκτήτες της ΔΕΗ Α.Ε., καταδικάζονται από τη μεγάλη πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου.

Ξεκάθαρη θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αποτελεί η πλήρης ιδιωτικοποίηση της αγοράς ενέργειας. Μεσοβέζικες λύσεις, μερικής μετοχοποίησης με το management στο κράτος και το πλειοψηφικό ποσοστό στους μετόχους, δεν αποτελεί λύση στην παρούσα φάση. Τασσόμαστε υπέρ της πλήρους Ιδιωτικοποίησης όλων των ΔΕΚΟ που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, ζητούμε αποκομματικοποίηση των Διοικήσεων τους, σύγκρουση με την κρατικοδίαιτη νοοτροπία των συντεχνιών που με την ανοχή των Διοικήσεων και των κομμάτων, συνεχίζουν να συνδιοικούν αυτήν τη στιγμή τις επιχειρήσεις».

1 σχόλιο:

  1. Ετσι δηλωσε η Δημοκρατικη Συμμαχια? Ευχαριστουμε που μας ενημερωσατε.... και εκ μερους ΟΛΩΝ των αναγνωστων του μπλογκ εχω να δηλωσω το εξης : ΕΧΕΣΘΗΜΕΝ! ( κοινως ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.